Пшеничне борошно
320 грам
Розпушувач Універсал
8 грам
Час приготування: 1 година
Складність: легко
При замовленні товарів звертайте увагу на вагу
Купити в один клік
Імбир мелений
Арт: 323001
Товар закінчується
- Харків, Московський проспект - 3.24кг
Імбир сушений широко застосовується в приготуванні багатьох страв, найчастіше це соуси і супи. Так с...
Купити в один клік
Кориця молота
Арт: 335001
Товар закінчується
- Харків, Московський проспект - 5.69кг
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
Приготування:
1. У невеликому сотейнику розігріти патоку, додати цукор і масло, перемішати до однорідності. Охолодити.
2. Збити яйце. Просіяти разом борошно, розпушувач, сіль і спеції. З'єднати все разом. Накрити тісто і залишити на ніч.
3. Тоненько розкотити тісто і вирізати печива за допомогою формочок. Запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 6-8 хвилин.
4. Змішати білок з цукровою пудрою за допомогою вилки до густоти. Покласти глазур в кондитерський мішок і прикрасити остиглі печива.
5. Мішок ставити в ємність з кульком з рушника, так глазур на витікатиме і засихатиме.