Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Імбирне печиво з глазур'ю

Імбирне печиво з глазур'ю
Імбирне печиво з глазур'ю
Імбирне печиво з глазур'ю
Імбирне печиво з глазур'ю
Імбирне печиво з глазур'ю
Імбирне печиво з глазур'ю
Імбирне печиво з глазур'ю
Імбирне печиво з глазур'ю
Імбирне печиво з глазур'ю
Імбирне печиво з глазур'ю

Складові

Вершкове масло
120 грам
Кориця
5 грам
Мелений імбир
10 грам
Патока
100 грам
Пшеничне борошно
320 грам
Розпушувач Універсал
8 грам
Сіль
щіпка
Цукор
70 грам
Цукрова пудра
300 грам
Яйце куряче
1 штука

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Імбир мелений
Імбир мелений
Арт: 323001
В наявності
Імбир сушений широко застосовується в приготуванні багатьох страв, найчастіше це соуси і супи. Так с...
255.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кориця молота
Кориця молота
Арт: 335001
В наявності
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Патока крохмальна, 0.5 кг
Патока крохмальна, 0.5 кг
Арт: 89002
В наявності
Патока крохмальна незамінна для таких кондитерських виробів як мармелад, зефір, пастила. Також, завд...
40.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра, 350 г
Цукрова пудра, 350 г
Арт: 348003
В наявності
Цукрова пудра від ТМ «Ямуна» - незамінний кондитерський декор на кухні будь-якого кондитера - як поч...
30.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. У невеликому сотейнику розігріти патоку, додати цукор і масло, перемішати до однорідності. Охолодити.

2. Збити яйце. Просіяти разом борошно, розпушувач, сіль і спеції. З'єднати все разом. Накрити тісто і залишити на ніч.

3. Тоненько розкотити тісто і вирізати печива за допомогою формочок. Запікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, протягом 6-8 хвилин.

4. Змішати білок з цукровою пудрою за допомогою вилки до густоти. Покласти глазур в кондитерський мішок і прикрасити остиглі печива.

5. Мішок ставити в ємність з кульком з рушника, так глазур на витікатиме і засихатиме.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах