Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Ячмінь – це рослина, яка вперше з'явилася ще у Палестині. Вважається найпопулярнішим злаком, оскільки значно менш вибагливий у вирощуванні: не передбачає особливих складнощів у поливі, а це означає, що зможе рости і дозрівати в посушливих місцях.
Ячмінний хліб особливо популярний серед тих народів, які живуть в економічно нерозвинених країнах. Але дешевість анітрохи не зменшує прекрасних смакових якостей та корисності борошна з цього злаку.
Борошно з ячменю характерне такими характеристиками:
• не має різко вираженого смаку та запаху;
• має сіруватий відтінок;
• швидко псується, якщо не дотримуватись правил її зберігання.
Щоб продукт якомога довше зберігав корисні властивості, рекомендується окремо придбати скляну та металеву тари.
Борошно цільнозернове, тому в кулінарії використовується для випікання хліба. За смаком і особливостями роботи схожа на житню, але при додаванні води має легкий аромат горіха. Хліб після приготування набуває характерного терпкуватого смаку.
Ячмове борошно для випікання ніколи не відіграє важливу роль. Вона надасть ласощам характерного аромату та смаку, але спекти випічку тільки з неї неможливо, оскільки має невеликий відсоток клейковини. Рекомендується готувати на її основі млинці, оладки та коржики. Але можна застосовувати і для супів-пюре, різних соусів до інших страв та десертів.
В Англії це борошно використовується під час приготування холодців. Також ячмінне борошно знадобиться для приготування ніжної каші та розсипчастого хліба. Але варто враховувати, що пекти хліб виключно з цієї муки — не найкраща ідея, оскільки він швидше зачерствіє. Найоптимальніше змішати її з пшеничною або житньою.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах