Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Ячмінне борошно

У даній категорії немає товарів.

Ячмінне борошно

Що таке ячмінне борошно і навіщо варто його купувати?

Ячмінь – це рослина, яка вперше з'явилася ще у Палестині. Вважається найпопулярнішим злаком, оскільки значно менш вибагливий у вирощуванні: не передбачає особливих складнощів у поливі, а це означає, що зможе рости і дозрівати в посушливих місцях.

Ячмінний хліб особливо популярний серед тих народів, які живуть в економічно нерозвинених країнах. Але дешевість анітрохи не зменшує прекрасних смакових якостей та корисності борошна з цього злаку.

Особливості

Борошно з ячменю характерне такими характеристиками:

• не має різко вираженого смаку та запаху;

• має сіруватий відтінок;

• швидко псується, якщо не дотримуватись правил її зберігання.

Щоб продукт якомога довше зберігав корисні властивості, рекомендується окремо придбати скляну та металеву тари.

Борошно цільнозернове, тому в кулінарії використовується для випікання хліба. За смаком і особливостями роботи схожа на житню, але при додаванні води має легкий аромат горіха. Хліб після приготування набуває характерного терпкуватого смаку.

Ячмове борошно для випікання ніколи не відіграє важливу роль. Вона надасть ласощам характерного аромату та смаку, але спекти випічку тільки з неї неможливо, оскільки має невеликий відсоток клейковини. Рекомендується готувати на її основі млинці, оладки та коржики. Але можна застосовувати і для супів-пюре, різних соусів до інших страв та десертів.

В Англії це борошно використовується під час приготування холодців. Також ячмінне борошно знадобиться для приготування ніжної каші та розсипчастого хліба. Але варто враховувати, що пекти хліб виключно з цієї муки — не найкраща ідея, оскільки він швидше зачерствіє. Найоптимальніше змішати її з пшеничною або житньою.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах