Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Рисове борошно

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Борошно рисове, 2 кг
Борошно рисове, 2 кг
Арт: 208073
Залишилося 10 шт
Рисове борошно є одним з найпопулярніших інгредієнтів в хлібопеченні та кондитерській справі, особли...
195.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Борошно рисове, 5 кг
Борошно рисове, 5 кг
Арт: 208074
Залишилося 10 шт
Рисове борошно українського виробника «Органік-Еко-Продукт» виготовляється шляхом дрібного помелу шл...
470.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Крафтове рисове борошно 1 кг ТМ Оптіма Україна
Крафтове рисове борошно 1 кг ТМ Оптіма Україна
Арт: 1290005
В наявності
Рисове борошно є одним із найбільш затребуваних інгредієнтів у хлібопеченні та кондитерській справі,...
110.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Рисове борошно

Основні особливості рисового борошна

Рисове борошно зовні мало, ніж відмінне від пшеничного. Отже значно спрощує процес переходу більш корисне харчування.

Способи використання

Щоб зрозуміти як цікаво і легко впровадити у свій раціон рисове борошно, варто ознайомитися з рецептами національних страв Південно-Східної Азії. У цих регіонах найчастіше роблять з неї випічку, оскільки східні люди з великою повагою ставляться до цього злаку та активно займаються його вирощуванням.

Борошно з рису характерне:

• відсутністю клейковини;

• насиченістю вітамінами, мінералами, мікроелементами;

• наявністю кальцію, калію та фолієвої кислоти.

Завдяки такому складу борошно з клейкого рису часто є у дитячому та дієтичному меню. У промисловості також її використовують у виробництві овочевих та м'ясних консервів для немовлят.

Часто її змішують із пшеничною для отримання хрустких хлібців, булочок, печива. Щоб вони не ламалися, професійні кулінари рекомендують до кондитерських виробів додавати більше яєць та рідини. А також зберігати її у герметичних пакетах. Такі особливості зумовлені низьким вмістом клейковини, через що створити конкретну форму буде непросто.

Однозначно в кулінарії вона важлива в японській кухні. Оскільки вона клейка, то роблять із неї роли, фунчозу, пельмені, манти, млинці та інше.

Дарує тривале відчуття ситості. Але рекомендується не зловживати нею. Щоб не побоюватися за обсяги свого тіла, знадобиться борошно з нешліфованого рису. Цей вид менш калорійний.

Спосіб обробки рису впливають не тільки на калорійність приготовленої страви, але і на її зовнішній вигляд. З шліфованого рису борошно виходить білосніжним, тоді як з нешліфованого — коричневим.

Рисове борошно глютеневе, тому його не варто їсти тим, хто його не засвоює, або зовсім відмовився від його вживання. Варто також пам'ятати, що не підійде діабетикам лише у суміші.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах