Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Рисове борошно зовні мало, ніж відмінне від пшеничного. Отже значно спрощує процес переходу більш корисне харчування.
Щоб зрозуміти як цікаво і легко впровадити у свій раціон рисове борошно, варто ознайомитися з рецептами національних страв Південно-Східної Азії. У цих регіонах найчастіше роблять з неї випічку, оскільки східні люди з великою повагою ставляться до цього злаку та активно займаються його вирощуванням.
Борошно з рису характерне:
• відсутністю клейковини;
• насиченістю вітамінами, мінералами, мікроелементами;
• наявністю кальцію, калію та фолієвої кислоти.
Завдяки такому складу борошно з клейкого рису часто є у дитячому та дієтичному меню. У промисловості також її використовують у виробництві овочевих та м'ясних консервів для немовлят.
Часто її змішують із пшеничною для отримання хрустких хлібців, булочок, печива. Щоб вони не ламалися, професійні кулінари рекомендують до кондитерських виробів додавати більше яєць та рідини. А також зберігати її у герметичних пакетах. Такі особливості зумовлені низьким вмістом клейковини, через що створити конкретну форму буде непросто.
Однозначно в кулінарії вона важлива в японській кухні. Оскільки вона клейка, то роблять із неї роли, фунчозу, пельмені, манти, млинці та інше.
Дарує тривале відчуття ситості. Але рекомендується не зловживати нею. Щоб не побоюватися за обсяги свого тіла, знадобиться борошно з нешліфованого рису. Цей вид менш калорійний.
Спосіб обробки рису впливають не тільки на калорійність приготовленої страви, але і на її зовнішній вигляд. З шліфованого рису борошно виходить білосніжним, тоді як з нешліфованого — коричневим.
Рисове борошно глютеневе, тому його не варто їсти тим, хто його не засвоює, або зовсім відмовився від його вживання. Варто також пам'ятати, що не підійде діабетикам лише у суміші.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах