Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Рисове борошно

У даній категорії немає товарів.

Рисове борошно

Основні особливості рисового борошна

Рисове борошно зовні мало, ніж відмінне від пшеничного. Отже значно спрощує процес переходу більш корисне харчування.

Способи використання

Щоб зрозуміти як цікаво і легко впровадити у свій раціон рисове борошно, варто ознайомитися з рецептами національних страв Південно-Східної Азії. У цих регіонах найчастіше роблять з неї випічку, оскільки східні люди з великою повагою ставляться до цього злаку та активно займаються його вирощуванням.

Борошно з рису характерне:

• відсутністю клейковини;

• насиченістю вітамінами, мінералами, мікроелементами;

• наявністю кальцію, калію та фолієвої кислоти.

Завдяки такому складу борошно з клейкого рису часто є у дитячому та дієтичному меню. У промисловості також її використовують у виробництві овочевих та м'ясних консервів для немовлят.

Часто її змішують із пшеничною для отримання хрустких хлібців, булочок, печива. Щоб вони не ламалися, професійні кулінари рекомендують до кондитерських виробів додавати більше яєць та рідини. А також зберігати її у герметичних пакетах. Такі особливості зумовлені низьким вмістом клейковини, через що створити конкретну форму буде непросто.

Однозначно в кулінарії вона важлива в японській кухні. Оскільки вона клейка, то роблять із неї роли, фунчозу, пельмені, манти, млинці та інше.

Дарує тривале відчуття ситості. Але рекомендується не зловживати нею. Щоб не побоюватися за обсяги свого тіла, знадобиться борошно з нешліфованого рису. Цей вид менш калорійний.

Спосіб обробки рису впливають не тільки на калорійність приготовленої страви, але і на її зовнішній вигляд. З шліфованого рису борошно виходить білосніжним, тоді як з нешліфованого — коричневим.

Рисове борошно глютеневе, тому його не варто їсти тим, хто його не засвоює, або зовсім відмовився від його вживання. Варто також пам'ятати, що не підійде діабетикам лише у суміші.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах