Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Сито для борошна

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кружка-сито
Кружка-сито
Арт: 362002
В наявності
Для невеликих домашніх потреб відмінно підійде кружка-сито від ТМ «Empire» діаметром 10 сантиметрів....
125.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кружка-сито з подвійним просіюванням
Кружка-сито з подвійним просіюванням
Арт: 362007
В наявності
Зручний і компактний просіювач для сипучих інгредієнтів повинен бути на кухні кожного кулінара. Саме...
190.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Сито 105 мм
Сито 105 мм
Арт: 362008
В наявності
Універсальне сито діаметром 105 мм знадобиться для просіювання борошна, какао-порошку, сухого молока...
42.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Сито 80 мм
Сито 80 мм
Арт: 362005
В наявності
Сито з робочим діаметром 80 мм застосовується для просіювання сухих сипучих інгредієнтів в кулінарії...
50.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Сито для борошна

Секрет пишного тесту і ідеального м'якушки: сито для борошна

Сито для борошна - одне з найстаріших винаходів для полегшення приготування їжі. Перша і ключова його функція - очищення дрібнодисперсних сипучих продуктів (борошна, какао, цукрової пудри, крохмалю) від зовнішніх забруднень, злежалих грудочок.

Також сито служить для насичення борошна киснем, що особливо важливо при роботі з дріжджовим тестом, так як він необхідний для живлення і росту дріжджів. Тісто, а значить, і готові вироби виходять пружними, з великими виразними порами, відрізняються кращими смаковими якостями.

Сито кулінарне також полегшує процес змішування сухих інгредієнтів. По-перше, відбувається механічне перемішування в процесі коливання. По-друге, продукти розподіляються рівномірно в суміші при проходженні через решітку.

У продажу можна зустріти різні моделі, більшість з яких буде порівняно недорогими завдяки простоті конструкції.

Сита для кухні можна розділити за матеріалом обруча.

Моделі, які мають дерев'яний каркас традиційні, коштують недорого, але вбирають запахи, якщо на поверхні існують дефекти і нерівності, вони забиваються частинками. Такі вироби примхливі у догляді і мають невеликий термін експлуатації в порівнянні з аналогами з інших матеріалів.

Пластмасове сито кулінарне легке, хороша альтернатива металевому побратимові. Пластик для виготовлення застосовується якісний, харчової. Можна зустріти моделі з ободом з термостійкого пластика, що дозволить використовувати їх в гарячих середовищах. Поверхня матеріалу гладка, не вбирає жири, вологу і запахи.

Металеві сита обода виробляються з нержавіючої сталі. Це вибір професійних кондитерів, так як вони довговічні, їх допускається мити в посудомийній машині (стосується моделей з металевими сітками). У продажу можна знайти металеві сита досить великого діаметра або взагалі прямокутної, квадратної форми.

Також можна класифікувати інструмент за матеріалом сіток, які виготовляються з:

• капрону;

• поліефірних волокон;

• кінського волоса;

• тонких металевих дротиків.

Капронові сітки легкі, але бояться світла, зберігати їх краще в шафі.

Вироби з поліефірних волокон не такі примхливі, можуть зберігатися і на відкритих полицях, єдиним їх недоліком є ​​провисання сіточки з часом, що не відбивається на експлуатаційних характеристиках.

Волосяні сітки - непримітний атрибут традиційних японських сит.

Металеві решітки виробляються з нержавіючої сталі, що не провисають, допускається їх миття в посудомийній машині. При необхідності можна прокип'ятити інструмент.

За конструкцією сито може бути:

• традиційним циліндричним з ручками або без;

• конічним або сферичним: сітка створює певну форму, а каркасом служить не широкий циліндр, а тільки обруча з металу або пластику. Таким чином, збільшується площа робочої поверхні. Подібні моделі зручні для проціджування.

• механічні гуртки-сита. Модель являє собою витягнуте по висоті циліндричне сито з складається з двох деталей ручкою-дугою, натискання на одну частину якої надає руху розташовані всередині лопаті, що забезпечує просування борошна до сітки. Ця конструкція зручна тим, що дозволяє вберегти від забруднення робочу поверхню, але призначена для просіювання невеликих порцій.

Застосування сита не обмежується тільки попередніми просеиванием сухих інгредієнтів. З його допомогою легко покрити тонким шаром цукрової пудри готову випічку. Після можна помістити виріб на кілька хвилин в духовку під гриль для отримання ароматної хрусткою карамельною скоринки, або пройтися по ній з тією ж метою кулінарної пальником.

Через сітки протирають фрукти і ягоди для отримання гомогенного пюре.

Також крізь них зціджують заварні крему і курди, щоб домогтися однорідної ніжної текстури, без грудочок і згорнулися яєчних пластівців.

Сито - воістину універсальний інструмент. Досвідчені кулінари радять мати на своїй кухні колекцію моделей розрізняються конструкцією розмірами і вибирати те, що максимально підходить для поставлених завдань.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах