Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Кукурудзяне печиво

Кукурудзяне печиво
Кукурудзяне печиво

Складові

Ізюм
100 грам
Вівсяні висівки
4 столові ложки
Кукурудзяне борошно
6 столових ложок
Мелена кориця
за смаком
Мелений імбир
за смаком
Морква
1 штука
Оливкова олія
1 столова ложка
Яблука
2 штуки

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Родзинки коричневі
Родзинки коричневі
Арт: 42001
Немає в наявності
Без родзинок складно уявити таку випічку, як кекси, булочки та паски. Цей інгредієнт зустрічається в...
50.00 грн/кг
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Імбир мелений
Імбир мелений
Арт: 323001
В наявності
Імбир сушений широко застосовується в приготуванні багатьох страв, найчастіше це соуси і супи. Так с...
255.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кориця молота
Кориця молота
Арт: 335001
В наявності
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно кукурудзяне, 1 кг
Борошно кукурудзяне, 1 кг
Арт: 208015
Немає в наявності
Борошно з кукурудзи використовується багатьма кухнями світу для приготування традиційних страв, напр...
50.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Висівки вівсяні Козуб
Висівки вівсяні Козуб
Арт: 87002
В наявності
Висівки вівсяні є побічним продуктом, що залишається під час виробництва борошна. Проте, завдяки сво...
45.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. У глибокій ємності змішати кукурудзяну муку і вівсяні висівки.

2. Натерти яблуко та моркву.

3. Перемішати фрукти з родзинками, імбиром і корицею (буквально по щіпці), а також із сумішшю муки і висівок. В кінці додати оливкове масло.

4. Щоб печиво випіклося як слід, необхідно сформувати невеликі заготовки. Викласти їх на папір для випікання та помістити в добре розігріту (до 200 градусів за Цельсієм) духову шафу. Витримати печиво 10 хвилин, потім зменшити температуру до 180 градусів і продовжити випікання ще близько 30 хвилин.

Залежно від власних смакових вподобань, можна спробувати замінити родзинки, наприклад, на курагу або чорнослив. Або ж використовувати відразу кілька видів сухофруктів.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах