Висівки вівсяні є побічним продуктом, що залишається під час виробництва борошна. Проте, завдяки сво...
45.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Приготування:
1. У глибокій ємності змішати кукурудзяну муку і вівсяні висівки.
2. Натерти яблуко та моркву.
3. Перемішати фрукти з родзинками, імбиром і корицею (буквально по щіпці), а також із сумішшю муки і висівок. В кінці додати оливкове масло.
4. Щоб печиво випіклося як слід, необхідно сформувати невеликі заготовки. Викласти їх на папір для випікання та помістити в добре розігріту (до 200 градусів за Цельсієм) духову шафу. Витримати печиво 10 хвилин, потім зменшити температуру до 180 градусів і продовжити випікання ще близько 30 хвилин.
Залежно від власних смакових вподобань, можна спробувати замінити родзинки, наприклад, на курагу або чорнослив. Або ж використовувати відразу кілька видів сухофруктів.