Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Соуси

Соуси та майонези

Як легко урізноманітнити звичні страви?

Щоб здивувати себе і близьких смачними стравами, але при цьому не витрачати багато часу на готування, варто придбати різні соуси. Для того щоб кожен рецепт отримав досконалий післясмак, їх класифікую, залежно від основного компонента, текстури та інше.

Особливості класифікації

Така добавка як соус, може не тільки зробити смак кращим, але й допоможе вигідно його презентувати.

Щоб задовольнити потреби кожного клієнта, залежно від особливостей виготовлення їх класифікують на:

• безглютенові;

• без лактози;

• без яєць;

• вегетаріанські;

• низькобілкові;

• органічні.
Виробництво безглютенових набуває все більшої популярності, оскільки багато клієнтів не переносять цей компонент. За смаком вони нічим не відрізняються від улюблених добавок, але при цьому виключають можливість неприємних відчуттів, які можуть бути у тих, хто не перетравлює глютен.

Оскільки багато людей також не переносять молоко та молочні продукти, то пропонуються соуси без лактози.

Є рецепти, які не припускають у складі цукру, вони замінюються цукрозамінниками. Такий варіант однозначно знайде позитивні відгуки діабетиків.

Пошук соусу, який немає яєць, особливо популярний під час посту. Найчастіше такий запит поширюється на майонези.

Для вегетаріанців окремо пропонується група, що складається лише із рослинних компонентів.

Низькобілкові пропонуються тим, хто має проблеми з глютеном або є алергіком.

Органічні мають у складі лише натуральні матеріали, і можуть бути призначені для поєднання з різними стравами.

Їх також класифікують за смаком:

• солодкі;

• кислі;

• гострі;

• кисло-солодкі;

• пряні.

Щоб підкреслити смак, важливо підбирати соус, залежно від його особливостей. До м'яса варто подати добавку на основі журавлини, вишні, брусниці, яблук та цитрусових.

Якщо страва була приготовлена ​​на пару, то підійдуть молочні соуси, сметанні або гірчичні, і доповнені томатами.

Риба та морепродукти краще розкриють свій досконалий смак, якщо запропонувати до них кислі заправки.

Овочі відмінно поєднуються з класичними соусами, до яких відносять вершковий, майонез, йогуртовий. Прекрасний смак вдасться досягти, якщо збризкати їх оцтом.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах