Знижка 15% на всі товари
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Айсінг – королівська глазур

У даній категорії немає товарів.

Айсинг

Айсінг для торта

Для початківців і досвідчених кондитерів існують різні способи і пристосування, що полегшують декорування тортів, пряників, тістечок та інших кондитерських виробів. До таких відноситься айсінг. В нашому інтернет-магазині можна недорого придбати якісний кондитерський айсінг оптом та в роздріб.

Роялайсінг у перекладі з англійської – королівська глазур. А ще це слово викликає асоціації з чимось крижаним та холодним, це не далеко від правди, адже деякі вироби з кондитерського айсінгу чимось нагадують узори на склі, які утворюються від морозу.

В Англії вже дуже давно використовують цукрову глазур для прикрашення весільних і святкових тортів. До нас цей продукт дійшов не так давно, але вже повсюдно кондитери використовують айсінг для печива, тортів, пряників та багатьох інших ласощів.

Види айсінгу

Є два види айсінгу: класичний і пластичний. Перший з них являє собою особливу масу, яка має досить рідку консистенцію. Класичний айсінг дуже крихкий, наноситься безпосередньо на поверхню кондитерських виробів або ж на трафарети. Пластичний айсінг за своїм складом схожий з кондитерською мастикою. Працювати з пластичним видом необхідно за всіма правилами і з використанням кондитерських пристосувань у вигляді килимка з силікону та формочки. Масу заливають у секції форми, потім злегка підсушують і вже після цього наносять на десерт.

Кондитерські прикраси з айсінгу для тортів і печива – це відмінний спосіб надати ласощам більш оригінальний і красивий зовнішній вигляд.

Колір айсінга

Особливе місце в оформленні займає колір. Щоб надати суміші для зображення візерунків і прикрас потрібний відтінок, використовуються відповідні харчові барвники (набагато краще, якщо це будуть інгредієнти натурального походження). Поле для експериментів і фантазії в даному випадку досить велике.

Торти і тістечка, випічка та інші десерти заграють незвичайними фарбами, якщо процесу створення кольору приділити достатню кількість часу і уваги. Щоб малюнки, зроблені за допомогою айсінга, що нагадує крижані візерунки, були чіткими, необхідна маса строго певної консистенції.

Творчі люди і неабиякі кондитери рекомендують використання айсінга з метою прояву фантазії. Кваліфікований кухар, як і хороша господиня, приділяє естетичній стороні десерту необхідну увагу. Придумуючи нові деталі десертів, можна створити до них додатковий інтерес.

Особливо радіють новим фігурам і картинам діти, що відрізняються безпосередністю сприйняття і допитливістю. Юне покоління цікавиться всім, що має зв'язок з грою і розвагами. Що ж стосується різноманітних солодощів, то це безсумнівно є територією дитинства.

Що важливо – створювати візерунки з айсінгу можна разом з дітьми, а як трафарет використовувати розмальовки. Це не тільки дуже цікаво, але й займає багато дитячого часу і відволікає на нове творче заняття. До того ж, потім створений малюнок можна з'їсти.

Що необхідно для створення прикраси?

Щоб створити одну з філігранних прикрас для власноруч приготованого кондитерського виробу, потрібно:

1. Охолодити виріб.

2. Зробити айсінг згідно способу приготування і складу продуктів (або придбати вже готову суміш у нашому магазині).

3. Розмістити на поверхні кулінарного виробу спеціально придбаний кондитерський трафарет.

4. Поверх трафарету нанести айсінг, покривши повністю малюнок.

5. Зняти з виробу трафарет разом із залишками кондитерської суміші.

На поверхні кулінарного творіння залишиться намальований витвір. Глазурувати можна як горизонтально розташовані частини, так і ті, що знаходяться на боковій стороні торта або великого тістечка.

Для більш складних фігур і об'ємних прикрас використовуються спеціальні шаблони. Білкова глазур в таких випадках повинна бути більш густою і пластичною.

Килимки для айсінга

З їх допомогою торт можна перетворити на справжній шедевр кондитерського мистецтва. Силіконові килимки для айсінга дозволяють створювати найніжніші мережива, чарівні візерунки, повітряні прикраси для десертів. Вони значно розширюють можливості декорування в кондитерській справі.


Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах