Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Для початківців і досвідчених кондитерів існують різні способи і пристосування, що полегшують декорування тортів, пряників, тістечок та інших кондитерських виробів. До таких відноситься айсінг. В нашому інтернет-магазині можна недорого придбати якісний кондитерський айсінг оптом та в роздріб.
Роялайсінг у перекладі з англійської – королівська глазур. А ще це слово викликає асоціації з чимось крижаним та холодним, це не далеко від правди, адже деякі вироби з кондитерського айсінгу чимось нагадують узори на склі, які утворюються від морозу.
В Англії вже дуже давно використовують цукрову глазур для прикрашення весільних і святкових тортів. До нас цей продукт дійшов не так давно, але вже повсюдно кондитери використовують айсінг для печива, тортів, пряників та багатьох інших ласощів.
Є два види айсінгу: класичний і пластичний. Перший з них являє собою особливу масу, яка має досить рідку консистенцію. Класичний айсінг дуже крихкий, наноситься безпосередньо на поверхню кондитерських виробів або ж на трафарети. Пластичний айсінг за своїм складом схожий з кондитерською мастикою. Працювати з пластичним видом необхідно за всіма правилами і з використанням кондитерських пристосувань у вигляді килимка з силікону та формочки. Масу заливають у секції форми, потім злегка підсушують і вже після цього наносять на десерт.
Кондитерські прикраси з айсінгу для тортів і печива – це відмінний спосіб надати ласощам більш оригінальний і красивий зовнішній вигляд.
Особливе місце в оформленні займає колір. Щоб надати суміші для зображення візерунків і прикрас потрібний відтінок, використовуються відповідні харчові барвники (набагато краще, якщо це будуть інгредієнти натурального походження). Поле для експериментів і фантазії в даному випадку досить велике.
Торти і тістечка, випічка та інші десерти заграють незвичайними фарбами, якщо процесу створення кольору приділити достатню кількість часу і уваги. Щоб малюнки, зроблені за допомогою айсінга, що нагадує крижані візерунки, були чіткими, необхідна маса строго певної консистенції.
Творчі люди і неабиякі кондитери рекомендують використання айсінга з метою прояву фантазії. Кваліфікований кухар, як і хороша господиня, приділяє естетичній стороні десерту необхідну увагу. Придумуючи нові деталі десертів, можна створити до них додатковий інтерес.
Особливо радіють новим фігурам і картинам діти, що відрізняються безпосередністю сприйняття і допитливістю. Юне покоління цікавиться всім, що має зв'язок з грою і розвагами. Що ж стосується різноманітних солодощів, то це безсумнівно є територією дитинства.
Що важливо – створювати візерунки з айсінгу можна разом з дітьми, а як трафарет використовувати розмальовки. Це не тільки дуже цікаво, але й займає багато дитячого часу і відволікає на нове творче заняття. До того ж, потім створений малюнок можна з'їсти.
Щоб створити одну з філігранних прикрас для власноруч приготованого кондитерського виробу, потрібно:
1. Охолодити виріб.
2. Зробити айсінг згідно способу приготування і складу продуктів (або придбати вже готову суміш у нашому магазині).
3. Розмістити на поверхні кулінарного виробу спеціально придбаний кондитерський трафарет.
4. Поверх трафарету нанести айсінг, покривши повністю малюнок.
5. Зняти з виробу трафарет разом із залишками кондитерської суміші.
На поверхні кулінарного творіння залишиться намальований витвір. Глазурувати можна як горизонтально розташовані частини, так і ті, що знаходяться на боковій стороні торта або великого тістечка.
Для більш складних фігур і об'ємних прикрас використовуються спеціальні шаблони. Білкова глазур в таких випадках повинна бути більш густою і пластичною.
З їх допомогою торт можна перетворити на справжній шедевр кондитерського мистецтва. Силіконові килимки для айсінга дозволяють створювати найніжніші мережива, чарівні візерунки, повітряні прикраси для десертів. Вони значно розширюють можливості декорування в кондитерській справі.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах