Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Ті, що додається зверху - саме так перекладається слово топінг. У кулінарному мистецтві так і є, цей інгредієнт додають як фінальну точку до напоїв, десертів та інших страв. Він може бути зі смаком фруктів, шоколаду, карамелі та іншого. Широка різноманітність дозволяє підібрати потрібну «вершину» страви.
Насправді за смаком, як і за основними інгредієнтами, топпінг нагадує сироп з додаванням різних ароматизаторів. Основні відмінності від сиропів:
- густота і в'язкість - її досягають за допомогою спеціальних загусників;
- смаки - за допомогою добавок створюються різноманітні одно-або мультикомпонентні композиції;
- запах – приємний, натуральний без сторонніх домішок.
Густий кондитерський топінг при додаванні до десерту не розчиняється в ньому відразу, а додає ледь помітну приємну нотку.
Топпінг відмінно підходить для кави та молочних коктейлів. У тортах, млинцях та вафлях він використовується не лише як прикраси, але як повноцінний крем. У десертах із морозива топпінг допомагає створювати унікальні смакові поєднання.
За смаком топінг буває:
- шоколадний;
- малиновий;
- карамельний;
- полуничний;
- кокосовий;
- банановий;
- вишневий та інші фруктові та горіхові варіації.
При виборі топінгу для домашнього використання звертайте увагу на склад та обсяг. Оптимальним буде добавка в тарі до 600 мл - точно буде використано і не доведеться викидати.
Знайти улюблений топінг для прикраси десертів та додавання до улюбленої кави можна на сайті магазину «Пекар-Кондитер». Тут завжди представлені якісні товари для кондитерів-аматорів та професіоналів.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах