Кошик
Ваш кошик порожній!
Традиційно для випікання використовується пшеничне борошно, що містить велику кількість глютену. Цей білок також входить до складу багатьох злакових культур. Глютен не має запаху, кольору та смаку. При додаванні води його структура стає схожою на клей. Виконує він роль загусника, допомагаючи зробити тісто тягучим та еластичним. Однак у багатьох людей алергія на цей компонент. При вживанні препарату у них порушуються функції кишечника, знижується здатність засвоєння вуглеводів, жирів, мінералів і вітамінів. У нашому каталозі представлена безглютенова продукція для випікання та кулінарії. З її допомогою ви зможете готувати улюблені страви, не переймаючись здоров'ям.
Перше борошно без глютена створив шеф-кухар Томас Келлер у 2010 році. Продукт без клейковини на смак нічим не відрізнявся від звичайного борошна. Безглютенова їжа сприяє нормалізації обміну речовин та тиску, виведенню токсинів та зниженню ваги. Вона також допомагає захистити серцево-судинну систему та покращити роботу ендокринної системи.
Для приготування їжі без глютену використовуються різні види борошна.
У цьому виді борошна практично немає клейковини. Щоб надати тісту еластичність, її змішують із іншими типами борошна. Приготувати дріжджовий хліб із неї не вийде. У вмісті тесту має бути не більше 10% рисового борошна. Якщо перевищити її частку, її структура погіршиться, але в кондитерському виробі з'являться тріщини.
Хліб, приготований на основі цього продукту, отримує апетитну хрустку скоринку та зернисту структуру. Перед подачею на стіл слід просушити в духовці або тостері. Рисове борошно вбирає багато вологи, тому випічка може вийти занадто сухою. Щоб уникнути цього, до тіста потрібно додавати більше рідини або яєць.
Відрізняється від попередньої щільнішої структурою, містить багато волокон і білків. Смак – горіховий. У її складі містяться рисові висівки, які швидко псуються. Зберігати її потрібно у холодному місці. Рисове борошно важке для шлунка людини, його також потрібно змішувати. Підходить для приготування гострих та солодких страв.
Є хорошим джерелом білка, вітамінів групи В, жирних омега кислот та безлічі мінералів. Відрізняється коричневим кольором та гіркуватим присмаком. Вона корисна для людей із цукровим діабетом, проблемами травлення та високим рівнем холестерину в крові. На її основі можна випікати хлібобулочні вироби, пироги, маффіни, печиво, а також смажити млинці та омлет.
У нього немає клейковини. Має жовтий відтінок. У її складі багато клітковини, цинку, заліза та магнію, а також каротиноїдів, які мають антиоксидантні властивості. Використовується для випікання коржів, хліба, тортильї, кондитерських виробів, варення каш. Його можна додавати в різні страви як загусник.
Щоб швидко приготувати корисну для дітей та дорослих випічку, можна купити суміші без глютену. До їх складу входять натуральні інгредієнти. З їх допомогою можна отримати домашній хліб, бісквіт чи печиво.
Купити якісні без глютенові товари допоможе інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах