Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Кокосове борошно — продукт, який дозволить надати стравам тропічних ноток. Працювати з нею в кулінарії так само легко, як і з іншими видами, але смак звичних страв приємно вразить своєю оригінальністю.
Борошно з кокосу вперше почали виготовляти на Філіппінах. Виробництво передбачає виконання таких етапів:
• кокос натирають на тертці;
• випікають за низької температури до сухого стану;
• подрібнюють на борошно.
Таке борошно приємне на смак і має легкий аромат. До того ж не містить глютену, тому є корисним дієтичним продуктом. Для людей, які не переносять глютен, особливо важливо знайти продукт без його вмісту. Це дозволить передбачити ймовірність підвищеного газоутворення, судом, метеоризму та різноманітних проявів розладів шлунка.
Таке борошно варто додати до свого раціону, оскільки воно має такі позитивні властивості:
• покращує метаболізм;
• задовольняє потреби організму у харчових волокнах;
• нормалізує рівень цукру на крові;
• знижує холестерин;
• є відмінним рішенням за дотримання безглютенової дієти.
Однозначно цей продукт рекомендується тим, хто ставить за мету значно зменшити кількість вживаного холестерину. Також варто використовувати в кулінарії, щоб нормалізувати обмінні процеси організму і виключити проблеми в роботі ШКТ.
Щоб така мука для випікання максимально виявляє свої позитивні сторони, важливо просіювати її перед кожним використанням і ретельно перемішувати тісто, приготовлене на її основі.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах