Кошик
Ваш кошик порожній!
Мигдальне борошно - харчовий продукт, який виходить внаслідок подрібнення однойменного горіха. Кондитери з усього світу оцінили її переваги для випічки. На основі такого борошна можна виготовити рослинне молоко за рахунок бланшування - обробки окропом.
Борошно з мигдалю відрізняється такими позитивними властивостями:
• не потрібно додатково обробляти перед початком приготування;
• добре утримує вологу, тому випічка на її основі залишається свіжою протягом тривалого часу;
• не має у складі глютену;
• багата на мінерали, вітаміни, насичені жирні кислоти та антиоксиданти;
• насичує організм енергією, що особливо важливо для спортсменів та людей з тяжкими умовами праці;
• відрізняється неповторним смаком, тому експериментувати з цим борошном просто.
Перевага такого борошна в тому, що воно повністю зберігає всі корисні властивості, які притаманні горіхам. Вона важлива не тільки для макарун, оскільки є її основним компонентом, але і для гарного самопочуття, оскільки багата на:
• вітамін Е, який очищає організм та попереджає розвиток різних захворювань;
• стабілізує роботу нервової системи завдяки наявності вітаміну В;
• мінеральні речовини, які нормалізують роботу серця, нирок та печінки;
• мікро-макроелементи, що сприяють покращенню імунітету.
Негативна дія від застосування мигдального борошна може бути тільки, якщо людина нею зловживає, оскільки може спровокувати застійні процеси у шлунково-кишковому тракті. Щоб мінімізувати таку ймовірність, варто до готової страви додати трохи меду або цукор. Вона не рекомендується для сердечників, оскільки може спровокувати атаку через велику кількість ефірних олій. Ця мука точно не підійде тим, хто дотримується дієти, оскільки досить калорійна.
Безумовно, таке борошно, що бланширує, активно використовується в кондитерській випічці. Але середземноморські кулінари активно її використовують і для приготування перших та інших страв. Вона застосовується також, щоб приготувати смачні соуси, ідеальні за консистенцією. До того ж страви, приготовані на її основі, будуть мати горіхово-мигдальний аромат.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах