Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Мигдальне борошно

Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Мигдальне борошно
Мигдальне борошно
Арт: 729001
Залишилося 10 кг
Мигдальне борошно являє собою порошок з вимоченого в воді, очищеного і ретельно просушеного мигдалю....
510.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Мигдальне борошно

Що таке мигдальне борошно і чому його варто додати до свого раціону?

Мигдальне борошно - харчовий продукт, який виходить внаслідок подрібнення однойменного горіха. Кондитери з усього світу оцінили її переваги для випічки. На основі такого борошна можна виготовити рослинне молоко за рахунок бланшування - обробки окропом.

Основні переваги

Борошно з мигдалю відрізняється такими позитивними властивостями:

• не потрібно додатково обробляти перед початком приготування;

• добре утримує вологу, тому випічка на її основі залишається свіжою протягом тривалого часу;

• не має у складі глютену;

• багата на мінерали, вітаміни, насичені жирні кислоти та антиоксиданти;

• насичує організм енергією, що особливо важливо для спортсменів та людей з тяжкими умовами праці;

• відрізняється неповторним смаком, тому експериментувати з цим борошном просто.

Перевага такого борошна в тому, що воно повністю зберігає всі корисні властивості, які притаманні горіхам. Вона важлива не тільки для макарун, оскільки є її основним компонентом, але і для гарного самопочуття, оскільки багата на:

• вітамін Е, який очищає організм та попереджає розвиток різних захворювань;

• стабілізує роботу нервової системи завдяки наявності вітаміну В;

• мінеральні речовини, які нормалізують роботу серця, нирок та печінки;

• мікро-макроелементи, що сприяють покращенню імунітету.

Негативна дія від застосування мигдального борошна може бути тільки, якщо людина нею зловживає, оскільки може спровокувати застійні процеси у шлунково-кишковому тракті. Щоб мінімізувати таку ймовірність, варто до готової страви додати трохи меду або цукор. Вона не рекомендується для сердечників, оскільки може спровокувати атаку через велику кількість ефірних олій. Ця мука точно не підійде тим, хто дотримується дієти, оскільки досить калорійна.

Безумовно, таке борошно, що бланширує, активно використовується в кондитерській випічці. Але середземноморські кулінари активно її використовують і для приготування перших та інших страв. Вона застосовується також, щоб приготувати смачні соуси, ідеальні за консистенцією. До того ж страви, приготовані на її основі, будуть мати горіхово-мигдальний аромат.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах