Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Олія з оливкових кісточок вважається однією з найпопулярніших рослинних олій у світі. У багатьох країнах його використовують повсюдно (як у нас соняшникова). При цьому воно вважається одним із найкорисніших і універсальних. Можливе навіть його поєднання з іншими інгредієнтами.
Олія з оливок багата на вміст вітамінів А, Е, К, D. Усі вони сприяють зміцненню кісткової тканини, м'язів та стінок кишечника. Не дарма цьому продукту приділяється так багато уваги.
Найбільш популярними оливковими оліями є: грецька, іспанська, португальська та кіпрська. Саме ці країни, нині, основні постачальники не тільки самої оливки, а й олії з її кісточок. Існує кілька видів даного продукту і всі вони мають корисні властивості, які притаманні і самій рослині.
Олія надає омолоджуючий вплив на організм, за рахунок поєднання вітаміну Е та антиоксидантів. Воно благотворно впливає на стан шкіри, волосся та нігтів. До того ж цей продукт добре засвоюється організмом, оскільки за складом схожий на материнське молоко.
Це практично єдина рослинна олія, яка має жовчогінний ефект. Його застосовують для профілактики захворювань серцево-судинної системи. Можна вживати як у складі різних страв, і самостійно. У будь-якому випадку воно надаватиме позитивний ефект на організм.
У складі цього продукту міститься і олеїнова кислота. Вона знижує ризик розвитку онкології. Також цей компонент корисний для вагітних та маленьких дітей. Жирні кислоти забезпечують краще формування кісткової тканини і позитивно впливає на мозок дитини.
Олія здатна знижувати деякі неприємні симптоми, такі як:
• мігрень;
• знижує артеріальний тиск;
• серцевий біль.
При цьому продукт є профілактичним засобом ряду важких захворювань.
Олія оливи широко застосовується у косметології. Воно досить швидко вбирається у шкіру, при цьому не забиває пори. Цей продукт не викликає алергічних реакцій. Відповідно рекомендований тим, хто страждає на атопію. Також сприяє загоєнню ран.
Відмінно оливкова олія підходить для сухого волосся та шкіри, зволожуючи їх. Не дарма багато косметологічних засобів створені на основі саме цього інгредієнта. Можна зробити різні маски та компреси самостійно.
Завдяки своїм багатим компонентам позитивний вплив надає нігтьову пластину. Втираючи в неї олію можна зменшити ламкість
Олію з кісточок оливи активно використовують кулінари багатьох країн. Воно має величезну популярність. При цьому його застосовують і в масштабному виробництві різних страв, і домогосподарки. Навіть у нашій країні кулінари використовують оливкову олію на рівні зі соняшниковою, а іноді й замінюють її.
Цей продукт дуже ароматний. Його запах трохи терпкий та пряний. Колір має від жовтого до зеленого. А смак - досить пікантний, при цьому присутня легка гіркуватість. Але останній чинник дуже спірний.
Справа в тому, що смак цього продукту залежить від деяких факторів:
• клімат;
• склад ґрунту;
• місцевість виробництва;
• ступінь дозрівання оливок.
При цьому навіть в одному регіоні смакові якості олії з різних партій можуть відрізнятись. Саме тому його мимоволі порівнюють із вином.
Оливкова, одна з небагатьох рослинних олій, властивості, якої не руйнуються при дії високих температур. Тому його можна застосовувати для різних цілей:
1. Смаження та гасіння. Оскільки всі корисні речовини, при дії високих температур, в оливковій олії зберігаються, його досить часто використовують для термічної обробки різних продуктів. При цьому воно підходить як для смаження м'яса та риби, так і для гасіння овочів.
2. Кондитерські вироби. Приготування випічки з використанням оливкової олії – ні для кого не є чимось незвичайним. Їм можна замінювати будь-які рослинні олії у різних рецептах. При цьому, незважаючи на специфічний терпкий аромат і смак, воно відмінно поєднується з цукром і підходить навіть для здоби та млинців.
3. Соуси та приправи. Оливкова олія поєднується з багатьма приправами та спеціями. Досить часто його використовують як основу під змащування різних страв прянощами. Додаючи в невелику кількість олії спеції, після чого суміш наносять на блюдо (сире або вже готове). Масло оливи використовують для приготування найсмачніших соусів, наприклад, з ним виходить чудовий домашній майонез.
4. Маринування. Його вважають одним з найкращих олій для маринівки. При цьому завдяки своїм властивостям воно здатне не змінювати первозданний смак маринаду. Така рослинна олія зберігає законсервовані продукти значно довше.
В інтернет-магазині Пекар-Кондитер можна придбати різні види олії оливи оптом та в роздріб:
• у бляшаному банку;
• з лимоном;
• з перцем;
• з часником та ін.
При цьому можна вибрати масло-спрей, яке дозволить не використовувати велику кількість продукту і збереже його довше та якісніше.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах