Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Форми для піци

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма для піци 260 мм
Форма для піци 260 мм
Арт: 288026
В наявності
Кругла металева форма для випічки піци виконана з харчового алюмінію з антипригарним покриттям. Го...
105.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма для піци 290 мм
Форма для піци 290 мм
Арт: 288025
В наявності
Кругла металева форма для випічки піци виконана з харчового алюмінію з антипригарним покриттям. Го...
110.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Форма для піци 310 мм
Форма для піци 310 мм
Арт: 288024
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 2.00шт
Кругла металева форма для випічки піци виконана з харчового алюмінію з антипригарним покриттям. Гото...
115.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Форми для піци

Кращі форми для піци

Ароматна та тонка, зі смачною начинкою та ніжним тестом – піца стала улюбленою їжею дорослих та дітей. Якщо хочеться частіше радувати рідних і близьких такими ласощами варто замовити лист для піци.

Особливості форм для піци

Форма для піци - виріб для випікання з термостійкого металу з антипригарним покриттям. Інвентар часто має круглу форму, оскільки класичний рецепт страви передбачає саме такий варіант.

Для запікання використовують форми різних діаметрів:

• 30 см та 32 см – ідеальний варіант для 1-2 осіб;

• 35 см та 40 см – для любителів великих порцій;

• 50 см – для вечірок та сімейних посиденьок.

Для приготування італійської страви потрібна піч, яка забезпечує рівномірне прогрівання. Форма з дірочками допоможе зробити піцу хрусткішою. Вона відмінно підходить для газових, електричних та гарячоповітряних духовок.

Серед усього кухонного начиння професійні піцейола віддають перевагу спеціалізованому посуду з таких причин:

• проста у використанні;

• не потребує спеціальних умов;

• перфорація забезпечує рівномірне пропікання виробу;

• легко очищується.

Так як поверхня листа покрита антипригарним покриттям, при експлуатації не рекомендується використовувати абразивні засоби, які можуть пошкодити його. Перед початком готування форму не потрібно змащувати олією – це дозволить зберегти смак страви та вбереже від непотрібних калорій.

Після використання начиння необхідно очистити та просушити кухонним рушником.

Форма для піци також підійде для випікання коржів для тортів. Особливо тонких із листкового або заварного тіста. Завдяки рівномірному прогріванню на ньому можна приготувати найніжніше бізе для вишуканих десертів.

Форми для піци будь-якого діаметру, а також інші аксесуари для професійного і кондитера-початківця представлені в магазині Пекар-Кондитер.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах