Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Кешью

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кеш'ю
Кеш'ю
Арт: 45001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.00кг
Кеш’ю - улюбленець кондитерів. Горіх добре поєднується з випічкою, шоколадом, молочними продуктами, ...
560.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кеш'ю смажений
Кеш'ю смажений
Арт: 45002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.32кг
Кешью - справжня знахідка для кондитерів та любителів смачних частувань. Цей горіх чудово доповнює б...
570.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Кешью

Кешью: у чому його користь?

Кешью - смачні та дуже корисні горіхи. Вони не тільки урізноманітнюють цікаво страви, а й наповнять організм корисними вітамінами та мінералами. Зазначається, що ці горіхи допоможуть позбутися зайвої ваги.

Неймовірно затребувані у кулінарії, оскільки використовуються при приготуванні десертів та гарячих страв. Багато кулінарів відзначають, що ці горіхи чудово до смаку поєднуються і з іншими його видами — мигдалем та фундуком.

Історія появи

Вважається, що вперше кешью знайшли у Бразилії. І виявлено його португальцями. Згідно з легендою, він настільки їм сподобався, що вони привезли їх до Індії. Звідки він почав поширюватися по Азії, Африці та Північній Америці.

Кешью - це кісточковий плід, який росте на його яблучку. Плід сам гострий і має занадто тонку шкірку, тому рідко транспортується. Але в Бразилії та деяких країнах Африки користується попитом, оскільки активно використовується для боротьби з бактеріями.

Що це таке?

Насправді кеш'ю — це не горіхи, а насіння. Вони відрізняються приємним кремовим відтінком і відрізняється характерною формою у вигляді півмісяця.

Крім того, що такий вид горіхів неймовірно смачний, він також має такі корисні компоненти:

• поживні речовини;

• жирні кислоти, мінерали та антиоксиданти;

• вітамін Е;

• фолієву кислоту;

• кальцій;

Кешью часто їдять як корисне перекушування, особливо при дотриманні дієти.

Дієтологи відзначають, що цей вид горіхів відрізняється таким благотворним впливом на організм:

• допомагає скинути зайву вагу;

• зміцнює кістки;

• підтримує роботу мозку;

• знижує ймовірність виникнення діабету;

• запобігає головному болю;

• покращує стан шкіри.

Кешью продається у таких видах:

• сирим;

• смаженим;

• у шкаралупі;

• сушений;

• неочищений;

• солоний.

Якщо вирішили придбати мікс горіхів, то варто звернути увагу на склад. У них не повинно бути консервантів, хімічних речовин та інше.

Цей горіх прийнято їсти не лише як окремий інгредієнт, а й готує на його основі такі страви як:

• олія, яка є прекрасною альтернативною арахісовому, і готується в результаті замочування горіхів, їх висушування та додавання солі;

• борошно, що виходить із висушених та подрібнених горіхів, і можна використовувати для різноманітної випічки;

• молоко, що не мають цукру та лактози.

Для того, щоб при зберіганні такі горіхи зберегли свої корисні властивості, рекомендуються щільні контейнери.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах