Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Кешью - смачні та дуже корисні горіхи. Вони не тільки урізноманітнюють цікаво страви, а й наповнять організм корисними вітамінами та мінералами. Зазначається, що ці горіхи допоможуть позбутися зайвої ваги.
Неймовірно затребувані у кулінарії, оскільки використовуються при приготуванні десертів та гарячих страв. Багато кулінарів відзначають, що ці горіхи чудово до смаку поєднуються і з іншими його видами — мигдалем та фундуком.
Вважається, що вперше кешью знайшли у Бразилії. І виявлено його португальцями. Згідно з легендою, він настільки їм сподобався, що вони привезли їх до Індії. Звідки він почав поширюватися по Азії, Африці та Північній Америці.
Кешью - це кісточковий плід, який росте на його яблучку. Плід сам гострий і має занадто тонку шкірку, тому рідко транспортується. Але в Бразилії та деяких країнах Африки користується попитом, оскільки активно використовується для боротьби з бактеріями.
Насправді кеш'ю — це не горіхи, а насіння. Вони відрізняються приємним кремовим відтінком і відрізняється характерною формою у вигляді півмісяця.
Крім того, що такий вид горіхів неймовірно смачний, він також має такі корисні компоненти:
• поживні речовини;
• жирні кислоти, мінерали та антиоксиданти;
• вітамін Е;
• фолієву кислоту;
• кальцій;
Кешью часто їдять як корисне перекушування, особливо при дотриманні дієти.
Дієтологи відзначають, що цей вид горіхів відрізняється таким благотворним впливом на організм:
• допомагає скинути зайву вагу;
• зміцнює кістки;
• підтримує роботу мозку;
• знижує ймовірність виникнення діабету;
• запобігає головному болю;
• покращує стан шкіри.
Кешью продається у таких видах:
• сирим;
• смаженим;
• у шкаралупі;
• сушений;
• неочищений;
• солоний.
Якщо вирішили придбати мікс горіхів, то варто звернути увагу на склад. У них не повинно бути консервантів, хімічних речовин та інше.
Цей горіх прийнято їсти не лише як окремий інгредієнт, а й готує на його основі такі страви як:
• олія, яка є прекрасною альтернативною арахісовому, і готується в результаті замочування горіхів, їх висушування та додавання солі;
• борошно, що виходить із висушених та подрібнених горіхів, і можна використовувати для різноманітної випічки;
• молоко, що не мають цукру та лактози.
Для того, щоб при зберіганні такі горіхи зберегли свої корисні властивості, рекомендуються щільні контейнери.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах