Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Маргарин

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Маргарин молочний
Маргарин молочний
Арт: 79005
В наявності
Без маргарину молочного складно уявити смачну домашню випічку. Рецептури пісочного печива та еклерів...
90.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Маргарин

Маргарин використовується як замінник натуральної олії. Його виробляють із застосуванням рослинних жирів, води, емульгаторів, барвників та ароматизаторів. Продукт має білий або світло-жовтий колір і молочний смак. На його основі готують страви, додають у тісто для випікання. Ціна маргарину дешевша за олію, що дозволяє заощадити на приготуванні багатьох кондитерських шедеврів.

Користь та види маргарину

Маргарин містить вітаміни А та Е, ніацин, а також мікроелементи. Ці компоненти сприяють нормалізації життєдіяльності організму. Маргарин – найкраще джерело жирів.

Розрізняють кілька видів продукту:

• Промисловий маргарин – тверда речовина, яка використовується у харчових виробництвах.

• Кулінарний жир – використовується для приготування листкового тіста.

• Продукт для створення різних начинок – суфле та кремів.

• Столовий маргарин – підходить для бутербродів.

• Рідкий продукт для смаження страв у фритюрі та випікання хлібобулочних виробів.

Столовий м'який маргарин поділяється на вершковий та молочний. До складу першого виду входить не більше 25% вершкового масла, а також рослинні та тваринні жири, пастеризоване коров'яче молоко. Застосовується для випікання та в кулінарії для створення густих кремів. Молочний маргарин виготовляється із похідних китового жиру. У його складі міститься більша кількість натуральних поживних компонентів. Виробники збагачують продукт вітамінами групи В, А, Е та РР, натрієм, магнієм, кальцієм, фосфором та холіном. Готують із такого маргарину печиво, хліб, булочки, десертний крем. Також підходить для приготування бутербродів.

Умови зберігання

Оптимальні умови зберігання рослинного маргарину – температура від -20 до +10°С. У цьому температурному режимі продукт повністю зберігає свої смакові якості. Зберігати масу необхідно далеко від їжі, що має різкий аромат, так як маргарин миттєво вбирає всі запахи.

Ціна маргарину вказується за 1 кг. В інтернет-магазині Пекар-Кондитер замовити його можна з доставкою до будь-якого міста України. Самовивіз можливий з роздрібних магазинів компанії у Києві та Харкові. Вся продукція високої якості підтверджується сертифікатами від виробників.


Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах