Кошик
Ваш кошик порожній!
Інтернет-магазин Пекар-Кондитер пропонує повний асортимент кондитерської сировини. У нашому каталозі ви знайдете все необхідне для приготування смачної, корисної і красивою випічки. Товари відрізняються високою якістю і натуральним складом. Ми співпрацюємо з провідними постачальниками кондитерської сировини, вся продукція сертифікована.
У нас ви зможете купити інгредієнти для замішування тіста і поліпшення його якостей, приготування десертів, декорування готової продукції та доповнення різних страв і напоїв.
безглютеновая продукція
Борошно і суміші для випічки без глютену містять велику кількість вітамінів, мінералів і антиоксидантів. Їх використовують для приготування дієтичних кондитерських виробів. Безглютенову борошно змішують з пшеничного для поліпшення еластичності тіста. Кукурудзяна, гречана, кокосова, рисове борошно не тільки робить випічку корисною, а й надає їй оригінальний смак і аромат.
Це необхідні компоненти для кондитерського виробництва натурального шоколаду, цукерок, декоративних елементів, а також напоїв. Какао-боби, глазур, шоколад і какао терте багаті вітамінами, містять кофеїн.
Пшеничне борошно підходить для приготування практично будь-який випічки. З продуктом легко працювати, а готові вироби з нього довго зберігаються.
Борошно з зерен і круп використовується не тільки для тесту, а й додається в каші, гарніри, котлети. З неї роблять паніровці для приготування м'ясних і рибних страв. Таке борошно має насичений смак і приємний аромат.
Суміші для випічки хліба і хлібобулочних виробів, печива, круасанів, кексів, пончиків і інших виробів значно спрощують роботу кондитера. Для готовності їх потрібно змішати з водою, при необхідності додати деякі інгредієнти.
Поліпшувачі для тесту допомагають йому отримувати необхідну структуру, швидше підніматися, а ласощів після випікання НЕ пліснявіти і довго залишатися свіжим. Поліпшувачі створюються під конкретний тип кондитерських виробів.
Як начинок використовуються різні види повидла, джемів і кремів. Горіхові пасти підходять для наповнення десертів після їх випікання. Термостабільні фруктові і вершкові наповнювачі можна додавати в тісто перед тим, як відправити його в духову шафу або морозильну камеру.
Ці продукти зберігають максимум поживних речовин і корисних властивостей свіжих плодів. Вони служать відмінними прикрасами і начинками для випічки. Горіхи можна додавати в каші, йогурт, десерти. Сухофрукти, сублімовані ягоди і фрукти використовують для приготування напоїв, салатів, молочних продуктів, морозива.
Масложирова продукція
Олійно-жирові продукти містять безліч харчових жирів, що відповідають за вироблення енергії в організмі людини. Тверді рослинні масла входять в рецепти різноманітної випічки, кремів і соусів.
Рідкі рослинні масла застосовують як заправку для салатів, використовують для консервації і смаження страв.
Суперфуд
Гранола, киноа, рослинне молоко, насіння Чіа, спіруліна, ягоди годжі і інші Суперфуд - це джерело практично всіх важливих для життя людини мінералів, вітамінів і антиоксидантів.
Наші співробітники вибирають кращі продукти, які допоможуть у створенні кондитерських шедеврів на професійній і домашній кухні. Недорого замовити сировину можна з доставкою по Україні.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах