Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Вершки виробляються із незбираного молока. По суті, це найжирніша його частина. Для їх отримання може використовуватися традиційний спосіб – молоко залишають на деякий час, частинки жиру спливають і залишаються на поверхні, звідки їх акуратно збирають. Другий спосіб виробництва – центрифугування. У такому разі фракції поділяють між собою за допомогою відцентрової сили.
Традиційні вершки – молочні. Вони можуть цілісні або безлактозні. Останні часто використовуються у дієтах та спеціальних програмах харчування людей з непереносимістю лактози.
У великій кількості на ринку представлені вершки для вегетаріанців. Виробляють цей продукт із рослинної сировини, найчастіше горіхів та інших плодів.
Вершки для збивання представлені у різній жирності. Найчастіше використовується 33%. Існують також знежирені. Вони можуть застосовуватись у дієтичних стравах.
При виборі кондитерських вершків обов'язково звертайте увагу на склад продукту. Це дозволить уникнути непереносимості та насолодитися стравою повною мірою. Також звертайте увагу на країну виробника. Особливою популярністю серед кулінарів користуються італійські та польські вершки.
Кулінарні вершки застосовують у кулінарії при приготуванні різноманітних страв - від напоїв до складних десертів. При цьому продукт можна застосовувати як соус, повноцінний інгредієнт або прикрасу.
Кондитерські вершки виробляються у кількох видах. Серед них найбільш популярні:
• збиті в балоні або аерозольні – відмінний вибір для домашнього використання, якщо потрібно декорувати десерт;
• сухі - мають максимальний термін зберігання, відмінно підходять для випікання у виробничих масштабах;
• рідкі або питні – додають до напоїв або збивають для крему.
Найбільш популярні вершки для крему частіше використовують у рідкому вигляді і згідно з рецептом збивають та комбінують з іншими інгредієнтами страви.
На сайті Пекар-Кондитер завжди можна знайти готові вершки від найкращих виробників за доступною ціною.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах