Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Вершки

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Вершки кондитерські Crema Da Montare, 1 л
Вершки кондитерські Crema Da Montare, 1 л
Арт: 100004
В наявності
Кондитерські вершки «Crema Da Montare» виробництва Болгарії стануть у пригоді для прикраси тортів, а...
160.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Вершки кондитерські Suldy 28% (Італія), 1л
Вершки кондитерські Suldy 28% (Італія), 1л
Арт: 100011
В наявності
Кондитерські вершки від виробника Suldy з жирністю 28% - це високоякісні рослинні вершки для збиванн...
160.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Вершки кондитерські ультрапастеризовані Rosette, Zeelandia, 1 л
Вершки кондитерські ультрапастеризовані Rosette, Zeelandia, 1 л
Арт: 100008
В наявності
Кондитерські вершки від виробника Zeelandia ідеально підходять для приготування кремів на торти і ті...
160.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Вершки кулінарні, Pritchits Gold, 1 л
Вершки кулінарні, Pritchits Gold, 1 л
Арт: 100010
В наявності
Кулінарні вершки з вершковим смаком і жирністю 33,5%. Застосовується в кондитерській промисловості, ...
195.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Вершки сухі для збивання
Вершки сухі для збивання
Арт: 702001
В наявності
Вершки сухі призначені спеціально для збивання і отримання ніжного крему, наповнювача або прошарку д...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Заварний крем
Заварний крем
Арт: 699001
В наявності
Сухий заварний крем - ідеальне рішення для прошарування і наповнення готової випічки або напівфабрик...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Смесь для заварного крема Vanilla Cream 250 г, ТМ Оптіма
Смесь для заварного крема Vanilla Cream 250 г, ТМ Оптіма
Арт: 726008
Залишилося 10 шт
Суха суміш для заварного крему – ідеальне рішення для прошарку та начинки випічки або напівфабрикаті...
95.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Вершки

Кулінарні вершки: які бувають і де використовувати

Вершки виробляються із незбираного молока. По суті, це найжирніша його частина. Для їх отримання може використовуватися традиційний спосіб – молоко залишають на деякий час, частинки жиру спливають і залишаються на поверхні, звідки їх акуратно збирають. Другий спосіб виробництва – центрифугування. У такому разі фракції поділяють між собою за допомогою відцентрової сили.

Якими бувають вершки

Традиційні вершки – молочні. Вони можуть цілісні або безлактозні. Останні часто використовуються у дієтах та спеціальних програмах харчування людей з непереносимістю лактози.

У великій кількості на ринку представлені вершки для вегетаріанців. Виробляють цей продукт із рослинної сировини, найчастіше горіхів та інших плодів.

Вершки для збивання представлені у різній жирності. Найчастіше використовується 33%. Існують також знежирені. Вони можуть застосовуватись у дієтичних стравах.

При виборі кондитерських вершків обов'язково звертайте увагу на склад продукту. Це дозволить уникнути непереносимості та насолодитися стравою повною мірою. Також звертайте увагу на країну виробника. Особливою популярністю серед кулінарів користуються італійські та польські вершки.

Кулінарні вершки застосовують у кулінарії при приготуванні різноманітних страв - від напоїв до складних десертів. При цьому продукт можна застосовувати як соус, повноцінний інгредієнт або прикрасу.

Кондитерські вершки виробляються у кількох видах. Серед них найбільш популярні:

• збиті в балоні або аерозольні – відмінний вибір для домашнього використання, якщо потрібно декорувати десерт;

• сухі - мають максимальний термін зберігання, відмінно підходять для випікання у виробничих масштабах;

• рідкі або питні – додають до напоїв або збивають для крему.

Найбільш популярні вершки для крему частіше використовують у рідкому вигляді і згідно з рецептом збивають та комбінують з іншими інгредієнтами страви.

На сайті Пекар-Кондитер завжди можна знайти готові вершки від найкращих виробників за доступною ціною.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах