Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Глазур-помадка

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Глазур-помадка для декору
Глазур-помадка для декору
Арт: 65010
В наявності
Для прикраси великодньої продукції вдома, в невеликій пекарні або на виробництві зручно і економно в...
70.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Глазур-помадка Шоколатье
Глазур-помадка Шоколатье
Арт: 65017
В наявності
Суха суміш для приготування шоколадної помадки - вигідне рішення для дому, кафе або великого виробни...
90.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Глазурь-помадка Цитрусова італійська
Глазурь-помадка Цитрусова італійська
Арт: 65016
В наявності
Помадка «Цитрусова італійська» стане в нагоді для декору пасхальної випічки і не тільки. Такі кондит...
80.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Глазур-помадка

Способи декорування тортів

Кожному кондитеру важливо, щоб його виріб не тільки був справді смачним, а й виглядав презентабельно. Щоб досягти цього результату, варто спробувати глазур - помадку.

Основні види та особливості

Щоб кондитерка була гарною, важливо вибрати спосіб декорування, з яким працюватиме максимально зручно. Великим попитом користуються кондитерські гелі.

Холодний, легко наноситься на поверхню та акуратно ріжеться ножем після затвердіння. А гарячий, активно застосовується для автоматичного та ручного способу нанесення.

Крім гелів також активно застосовується кондитерська помадка. Білий має рівномірну глянсову або матову текстуру. А помадка в парі із цукровою пудрою використовується для декорування кексів, пасок та іншої випічки.

Кондитери також класифікують її і на вигляд:

• класична - помадка із цукру та білка;

• дзеркальна – має у складі желатин, що є причиною утворення гладкої та блискучої поверхні;

• кольорова – з харчовими барвниками.

Товщину покриття можна регулювати за власним бажанням. Для цього масу нагрівають до 45 °C і при необхідності розбавляють невеликою кількістю води. Після нанесення залишити певний час, щоб помадка повністю застигла. І тільки потім виріб можна пакувати в плівку, що дозволить зберегти його свіжість до моменту вживання. Помадка біла зазвичай застосовується для класичних рецептів.

Для тих, хто любить дуже солодкі десерти, рекомендується шоколадна помадка. Застосовується вона для випікання різних видів, оскільки має різні смаки. Спочатку відкривається солодкий смак, який переходить у легкий гіркий післясмак.

Для виготовлення шоколадної помадки використовуються такі інгредієнти:

• цукор;

• порошок какао;

• какао-масло;

• кондитерський жир;

• ароматизатори.

Какао та какао-масло - основні інгредієнти, правильність співвідношення яких впливає на текстуру. Щоб помадка справді трималася на поверхні, додатково використовується кондитерський жир. Кількість цукру відповідає за насолоду, тоді як ароматизатори підвищую апетит, а отже, привертають ще більшу увагу до солодощів.

Цукрова помадка добре використовується для випікання пряників, булочок та печива, паски на Великдень та інше.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах