Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Борошно з круп і зерен злаків багате на безліч корисних і поживних речовин. Її використовують для випікання та кулінарії. Вона практично або повністю не містить глютена, що робить її безпечною для людей з алергією.
Вид борошна залежить від культури, з якої воно виробляється.
Амарантове борошно з ніжним горіховим смаком рекомендують змішувати з пшеничною. Тісто в такому випадку отримує пористу текстуру і відмінно підходить для випічки, хлібопечення, млинців і оладок.
Виноградне – характеризується насиченим коричневим кольором та приємним смаком з виноградними нотками. Для створення сірого хліба поєднується з пшеничним борошном. Її додають у мюслі, кондитерську глазур, цукерки та напівфабрикати з какао.
Горохове - зберігає у собі всі властивості гороху. Є дієтичним продуктом. Застосовується для хлібобулочних виробів, а також пудингів, супів, пюре та запіканок.
Гречане - має злегка гіркуватий смак. У борошна із зеленої гречки смак м'якший. Додавання її в тісто робить його щільним. Якщо в рецепті випічки немає глютена, крохмалю чи яєць, то тісто рветься. Використовується для смаження оладок та млинців, випікання пирогів та печива, приготування смузі.
Борошно із пшениці твердих сортів характеризується неоднорідною текстурою невеликих крупинок. Це відмінний інгредієнт для локшини та макаронів, а також корисної та малокалорійної випічки. Вироби з неї відрізняються світло-жовтим відтінком та довго зберігають свіжість.
Пшеничне цільнозернове – чудово підходить для випікання хліба, багатого на необхідні вітаміни. Вироби з такого борошна мають пікантний смак, коричневий колір та ніжний аромат. Тісто виходить щільним, тому її краще поєднувати з іншими видами борошна.
Кукурудзяне борошно дозволяє отримати густе кашеподібне тісто. Вона солодка та з легким присмаком кукурудзи. З неї готують коржики, супи, хліб, млинці, запіканки та навіть десерти. Випічка набуває жовтого відтінку.
Кунжутне - має ніжний горіховий смак і запах. Застосовується для панування риби, котлет, биточків, а також як загусник для супів та соусів. Служить основою приготування кунжутної халви. Її додають у гарніри, каші, салати, кефір, сир, йогурт та здобне тісто для покращення їх смакових якостей. Для випікання кунжутне борошно змішують з іншими видами.
Льняне - характеризується коричневим відтінком, з'єднується з різними видами борошна для випікання з прісного та дріжджового тіста. Використовується у складі запіканок, фаршів, соусів, котлет та пісних страв.
Нутове – дарує стравам гороховий присмак із ледь вловимими нотками горіха. Надає тісту повітряну структуру. Підходить для приготування несолодких страв – котлет, хумуса, каш, коржів та панірування.
Горіхове – є смачним загусником для тіста та соусів. Нею доповнюють салати, гарячі страви, закуски, йогурти та десерти. Вона надає стравам тонкого аромату та горіхового присмаку.
Борошно півби підходить практично для всіх видів випічки – від кексів та печива до тортів. З її допомогою також загущають овочеві супи та соуси.
Просяне - служить інгредієнтом для хліба, коржів, оладок, мамалиги та пирогів. Вона має слабкі зв'язувальні властивості через відсутність у її складі клейковини. Застосовується в комплексі з іншими видами борошна.
Житнє цільнозернове - універсальне борошно, що підходить практично для будь-якої випічки. З неї виходить м'яке та пористе тісто, яке добре запікається. Готова продукція одержує пишну структуру.
Рисове – чудово підходить для кондитерських виробів, а також для приготування солодощів, підливок та супів, панірування. Борошно з рису має солодкуватий присмак. Тісто виходить ніжне та легке, але складне в обробці.
Соєве борошно замінює в тісті розпушувач, яйця та молоко. Ідеальна для пісочного та листкового тіста. Підходить для випікання хліба та булочок, тортів, пампушок, пирогів, печива, пончиків, тістечок та запіканок. З продукту роблять локшину, додають у грибні, м'ясні, рибні та овочеві кулінарні творіння.
Гарбузове борошно характеризується повітряною консистенцією та смаком з легкими нотками горіха. Вона добре комбінується із сухофруктами та родзинками, надаючи готовим виробам оригінального присмаку. Застосовується виготовлення різних кондитерських продуктів. Хліб із гарбузового борошна пишний, довго не пліснявіє і не черствіє.
Сочевичне борошно для випічки поєднується з пшеничною. Немає чітко вираженого присмаку. Тісто виходить густим та кашоподібним – ідеальним для панірування, галет, супів, каш, печива та паштетів.
Ячмове – борошно, з якого можна спекти розсипчастий хліб, кашу, печиво та млинці. Також застосовується як загусник супів.
Недороге якісне борошно допоможе купити інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах