Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Сухофрукти та горіхи – важливі інгредієнти для приготування десертів та випічки. Їх додають у тісто або використовують як декор. Ці продукти надають готовим виробам особливий смак і аромат. Для кулінарії та випічки хлібобулочних виробів використовуються також насіння соняшнику, кунжуту, гарбуза, льону. Їх застосовують як окремо, так і в поєднанні з приправами та іншими видами насіння.
Горіхи додають у випічку для надання їй аромату та смаку. Вони чудово поєднуються з іншими інгредієнтами, покращують вигляд кондитерських виробів. Вибір виду горіха залежить від блюда. Ядра додають у тісто, використовують для посипання готового продукту. Горіхи випускаються сирими чи обсмаженими, цілими чи подрібненими.
• Арахіс використовують у цілому, тертому та подрібненому вигляді. Це найкраще джерело білка. Додається в будь-які десерти та солодощі.
• Бразильський горіх вражає багатим та м'яким смаком. У випічці відмінно поєднується з шоколадом. Його можна додавати в овочі, рис та кускус.
• Кедровий горіх – плід сибірської сосни. Крім випічки, застосовується для приготування соусу песто для салатів та пасти.
• Мигдаль додають у тісто, глазурують або зацукровують. У подрібненому вигляді використовують як основу для виготовлення кондитерських паст та начинок, а також як паніровку для страв з м'яса.
• Фісташки мають солодкий смак і зелений колір. Це інгредієнт для тістечок та тортів, а також східних солодощів. З фісташок роблять начинки та прикраси для різних десертів.
Недорого замовити натуральні сухофрукти та горіхи пропонує інтернет-магазин Пекар-Кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах