Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Соєвий соус

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Соєвий соус Classic, 1 л
Соєвий соус Classic, 1 л
Арт: 679003
В наявності
Соєвий соус «Classic» 1 л - насичена харчова добавка, що містить виключно натуральні інгредієнти. У ...
55.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Соєвий соус Classic, 200 мл
Соєвий соус Classic, 200 мл
Арт: 679001
В наявності
Соєвий соус Classic 200 мл - натуральна харчова добавка з ароматним, терпким і насиченим смаком, які...
30.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Соєвий соус Теріякі, 200 мл
Соєвий соус Теріякі, 200 мл
Арт: 679009
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 5.00шт
Головною перевагою японського соусу «Теріякі» є повністю натуральні компоненти, основні з яких - про...
63.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Соєвий соус Унагі, 200 мл
Соєвий соус Унагі, 200 мл
Арт: 679008
В наявності
Японська кухня подарувала світові традиційний соєвий соус «Унагі», що володіє чудовим пряним смаком ...
52.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Соєвий соус

Соєвий соус: додайте трохи східних ноток у улюблені страви

Якщо хочеться поекспериментувати під час готування, але при цьому не витрачати на це багато часу та грошей, варто купити соєвий соус. Їм можна заправити різні салати, маринувати м'ясо чи рибу, і додати кілька крапель у будь-яку страву, щоб додати йому досконалості.

Особливості винаходу та технологія приготування

Соєвий соус виробляють шляхом ферментування соєвих бобів та пшениці. Кулінари вже встигли оцінити його переваги, додаючи його під час приготування риби, м'яса та інше. Винайшли його китайці ще 1000 років тому, але до Європи він потрапив лише у XVII столітті внаслідок торгівлі Голландії з Японією.

Смак може відрізнятися, залежно від особливостей соусу, який може бути:

• світлим – більше соєвих бобів та менше пшениці;

• темним, відрізняється червонувато-коричневим із сильним запахом.

Соєвий соус, виготовлений за класичною рецептурою, має глютен, оскільки містить пшеницю. Але на ринку окремо пропонується також безглютеновий.

Залежно від виду, його класифікують на:

• класичний;

• теріяки;

• бальзамічний.

Класичний соус рекомендується тим, хто вирішив приготувати страву китайської чи японської кухні. Ця добавка відрізняється помірною солоністю та густотою, що ідеально підходить для суші та ролів. Використання такого соусу дозволить значно знизити кількість солі, що однозначно сподобається тим, хто віддає перевагу здоровому способу життя.

Якщо необхідний варіант, який найкраще розкриє свої смакові якості під час приготування на грилі, то варто придбати Теріякі. Відрізняється натуральними прянощами, багатим смаком та насиченою консистенцією. Завдяки таким перевагам активно використовується кулінарами, які пропонують смачні страви у вуличних кафе. Саме неймовірний аромат цього соусу приваблює повз людей, що проходять, заглянути в таке кафе, і спробувати страву від шефа.

Бальзамічний славиться низькою калорійністю, а також багатим складом, оскільки має мікроелементи. Популярний при приготуванні салатів, соусів та маринадів. Але не варто піддавати його термічній обробці.

Виробництво передбачає виконання таких етапів:

• вимочування соєвих бобів у воді;

• прожарювання пшениці;

• змішування соєвих бобів та пшениці, та наполягання їх протягом 2-3 днів;

• додавання води та солі та витримування суміші до 8 місяців;

• дозрілу суміш висипають на тканину і вичавлюють, щоб відокремити рідину;

• потім рідину пастеризують, щоб убити бактерії, та наливають у пляшки.

Якщо технологію твору було дотримано, то в його складі немає нічого, крім води, пшениці, сої та солі. А отже, цей продукт повністю натуральний.

Для того щоб смак соусу розкрився максимально, важливо дотримуватися пропорцій. Салат цим точно не зіпсувати, тому пропорції є суто індивідуальними. Важливо враховувати, що сіль вже не потрібна. А ось лимонний сік та зелень ніколи не втрачають актуальності.

Смак соусу не повинен перебувати інгредієнти страви. Це добре помітно, якщо використовувати його для суші та ролів. Рекомендується також для скоринки під час запікання. Для цього змастіть м'ясо за кілька хвилин до готовності сумішшю із соєвого соусу та меду. Застосовують також маринування.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах