Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Щоб надати десерту особливий смак та аромат шоколаду, варто придбати Barry Callebaut. Завдяки такому інгредієнту вдасться зробити неймовірно смачну начинку, глазур або використовувати для декорування. Тому щоб не зіпсувати смак ласощів, варто обирати найкращий шоколад.
Щоб приготувати глазур із бельгійського шоколаду, необхідно виконати такі дії:
• Взяти 100 г шоколаду;
• залити 20 мл води чи молока;
• гріти на вогні, поки шоколад повністю не розтане;
• взяти окрему ємність та покласти туди 50 г вершкового масла;
• додати тонким струмком шоколад, постійно його помішування.
Після цих дій глазур можна відразу використовуватиме декорування десертів.
Потрібно пам'ятати, що глазур швидко застигає. Тому її готувати необхідно лише після того, як приготування десерту буде повністю закінченим. Щоб шар був рівним та щільним, покрити десерт глазур'ю рекомендується у декілька шарів.
Використання баррі каллебаут дозволить удосконалити смак будь-якого десерту. Але при цьому важливо дотримуватися маркування, яке відзначає кількістю крапель:
• одна – для морозива, щоб надати йому ніжного та витонченого смаку;
• дві – для створення фігурок;
• три – універсальне рішення;
• чотири – для декору з гострими елементами та кутами;
• п'ять – для глазурування.
Бельгійський шоколад класифікують на такі види:
• білий;
• чорний;
• рожевий;
• чорний.
Рожевий шоколад повністю натуральний і має характерний рожевий відтінок. Відрізняється приємним вершковим смаком з легким полуничним смаком. Серед його переваг можна виділити:
• натуральність;
• наявність у складі вітамінів, мінералів, антиоксидантів;
• Універсальність у використанні.
Активно використовують для приготування мусів, ганашей, глазурі для тортів.
Білий шоколад - класичне рішення, яке відрізняється такими позитивними властивостями:
• збалансованим натуральним складом;
• приємною структурою та глянцевим кольором;
• легким та ненав'язливим ароматом, м'яким смаком;
• стійкістю до впливу вологості та температур;
• швидким розтоплюємо та застиганням.
Використовується найчастіше для приготування глазурі, пралині, цукерок. Активно застосовуються для фондю, шоколадних фонтанів та напоїв.
Молочний шоколад гарантує:
• легке подрібнення у крихту;
• пластичність;
• гарний глянсовий блиск;
• швидке розплавлення;
• можливість використання для декору у первозданному вигляді.
Цей вид шоколаду використовується для покращення смакових якостей різних десертів та надання їм оригінального зовнішнього вигляду. Відмінно поєднується з ягодами, фруктами, горіхами, тістом та кремами.
Чорний шоколад - натуральний і відрізняється такими позитивними властивостями:
• відсутністю барвників, штучних ароматизаторів та інших добавок;
• гладкістю та глянцевим кольором;
• високою міцністю після застигання;
• миттєвим розплавленням.
Має найбільшу кількість какао олії, і відрізняється характерним кислуватим смаком. Він гіркий, бо без цукру.
Пропонується у таких формах:
• краплях;
• гранулах;
• калети.
Для кондитерів справжній шоколад на вагу та в упаковці з Бельгії пропонується на сайті Пекар-Кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах