Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Бельгійський шоколад Barry Callebaut

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Шоколад білий Barry Callebaut 28%
Арт: 261005
В наявності
Шоколад білий "Barry Callebaut" - це симфонія вершкового смаку з ніжною солодкістю і молочним присма...
500.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Шоколад екстрачорний Barry Callebaut 80%
Шоколад екстрачорний Barry Callebaut 80%
Арт: 261007
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.78кг
Шоколад екстрачорний «Barry Callebaut» з вмістом какао-продуктів 80% являє собою високоякісний бельг...
560.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Шоколад молочний Barry Callebaut 33.6%
Шоколад молочний Barry Callebaut 33.6%
Арт: 261004
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.60кг
Улюблений багатьма ласунами по всьому світу шоколад молочний "Barry Callebaut" зайняв гідне місце в ...
500.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Шоколад рожевий Ruby Barry Callebaut 47.3%
Шоколад рожевий Ruby Barry Callebaut 47.3%
Арт: 261006
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 3.28кг
Шоколад рожевий - це новий і абсолютно натуральний продукт, розроблений майстрами шоколадного мистец...
660.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Шоколад чорний Barry Callebaut 54.5%
Арт: 261003
В наявності
Шоколад чорний "Barry Callebaut" - це якісний продукт від провідного бельгійського виробника всіма у...
480.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Шоколад Barry Callebau

Як приготувати десерт з особливим смаком?

Щоб надати десерту особливий смак та аромат шоколаду, варто придбати Barry Callebaut. Завдяки такому інгредієнту вдасться зробити неймовірно смачну начинку, глазур або використовувати для декорування. Тому щоб не зіпсувати смак ласощів, варто обирати найкращий шоколад.

Особливості застосування

Щоб приготувати глазур із бельгійського шоколаду, необхідно виконати такі дії:

• Взяти 100 г шоколаду;

• залити 20 мл води чи молока;

• гріти на вогні, поки шоколад повністю не розтане;

• взяти окрему ємність та покласти туди 50 г вершкового масла;
• додати тонким струмком шоколад, постійно його помішування.

Після цих дій глазур можна відразу використовуватиме декорування десертів.

Потрібно пам'ятати, що глазур швидко застигає. Тому її готувати необхідно лише після того, як приготування десерту буде повністю закінченим. Щоб шар був рівним та щільним, покрити десерт глазур'ю рекомендується у декілька шарів.

Використання баррі каллебаут дозволить удосконалити смак будь-якого десерту. Але при цьому важливо дотримуватися маркування, яке відзначає кількістю крапель:

• одна – для морозива, щоб надати йому ніжного та витонченого смаку;

• дві – для створення фігурок;

• три – універсальне рішення;

• чотири – для декору з гострими елементами та кутами;

• п'ять – для глазурування.

Бельгійський шоколад класифікують на такі види:

• білий;

• чорний;

• рожевий;

• чорний.

Рожевий шоколад повністю натуральний і має характерний рожевий відтінок. Відрізняється приємним вершковим смаком з легким полуничним смаком. Серед його переваг можна виділити:

• натуральність;

• наявність у складі вітамінів, мінералів, антиоксидантів;

• Універсальність у використанні.

Активно використовують для приготування мусів, ганашей, глазурі для тортів.

Білий шоколад - класичне рішення, яке відрізняється такими позитивними властивостями:

• збалансованим натуральним складом;

• приємною структурою та глянцевим кольором;

• легким та ненав'язливим ароматом, м'яким смаком;

• стійкістю до впливу вологості та температур;

• швидким розтоплюємо та застиганням.

Використовується найчастіше для приготування глазурі, пралині, цукерок. Активно застосовуються для фондю, шоколадних фонтанів та напоїв.

Молочний шоколад гарантує:

• легке подрібнення у крихту;

• пластичність;

• гарний глянсовий блиск;

• швидке розплавлення;

• можливість використання для декору у первозданному вигляді.

Цей вид шоколаду використовується для покращення смакових якостей різних десертів та надання їм оригінального зовнішнього вигляду. Відмінно поєднується з ягодами, фруктами, горіхами, тістом та кремами.

Чорний шоколад - натуральний і відрізняється такими позитивними властивостями:

• відсутністю барвників, штучних ароматизаторів та інших добавок;

• гладкістю та глянцевим кольором;

• високою міцністю після застигання;

• миттєвим розплавленням.

Має найбільшу кількість какао олії, і відрізняється характерним кислуватим смаком. Він гіркий, бо без цукру.

Пропонується у таких формах:

• краплях;

• гранулах;

• калети.

Для кондитерів справжній шоколад на вагу та в упаковці з Бельгії пропонується на сайті Пекар-Кондитер.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах