Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Працювати з тестом - однозначно нелегко, оскільки, якщо його не вимішати, то воно може постійно липнути, не піддаватися створення певної форми та інше. Такі особливості незручні не тільки для вирішення повсякденних завдань, а й на професійній кухні, оскільки це загрожує тривалим виконанням замовлення.
Тому ножі для тесту активно використовуються для приготування хлібобулочних і кондитерських виробів.
Для того щоб раціонально вкласти гроші в покупку кухонного приладдя, важливо попередньо ретельно вивчити особливості кожного виду. Великою популярністю користуються такі ножі:
• різак для тіста;
• роликові і фігурні;
• для локшини;
• з'єднувальний;
• для круасанів;
• ніж для силіконового килимка.
Ніж для різання тесту схожий на сокиру без рукоятки. Його конструкція розроблена таким чином, щоб можна було легко відрізати шматок необхідних параметрів. Роликові моделі представляють собою обертові коліщата на ручці, які створити смужки і кола. Фігурний ніж для нарізки тіста дозволить спекти печива абсолютно будь-якої форми. Ролик для вирізання кілець створює кола, не припускаючи додаткового використання склянки.
Для того щоб зробити локшину, маючи спеціальний ніж для її нарізки, кулінарові необхідно розкачати тісто і пройтися по його поверхні ім. З'єднувальний ніж для тесту одночасно ріже два пласта і з'єднує їх один з одним, утворюючи єдиний край. Однозначно сподобається тим, хто має труднощі при ліпленні вареників. Цей ніж відмінно скріплює краю, передбачаючи ймовірність разваривания, а значить і гарантує естетичність страви,.
Вперше побачивши пристосування для рогаликів і круасанів, можна відзначити, що воно виглядає вельми незвично. Але воно ефективно, якщо необхідно нарізати однакові за розміром трикутники, і спекти красиві й рівні круасани. З таким ножем вдасться створити круасани, які зовні будуть виглядати не гірше, ніж в професійній пекарні.
Великим попитом також користується ніж для силіконового килимка, оскільки ріже, не дряпаючи і не пошкоджуючи посуд. Такий ніж знадобиться, щоб перевертати млинці на сковороді, нарізати запіканки, піцу та інше. Тому сподобається тим господиням, які вважають за краще мінімалізм на кухні і максимально варіативні в застосуванні девайси.
Вибираючи такий інструмент, важливо звернути увагу на якість леза. Головне щоб воно не було занадто тонким і гнучким, оскільки працювати з ним буде дуже складно.
Щоб це передбачити, серед матеріалів особливу увагу варто приділити нержавійці, оскільки вона відрізняється тривалим терміном служби і практичними властивостями. Пластикові ножі можна розглядати тільки для роботи з м'яким тестом.
Якщо стоїть завдання забезпечити потрібною кількістю ножів кухню, на якій готуються страви відвідувачам закладу, то деякі підприємці, бажаючи заощадити, вибирають виключно пластик. Але для того щоб не довелося платити двічі і мати в арсеналі інструмент, який дозволить працювати ефективно, важливо попередньо проаналізувати основні потреби.
Не варто обходити стороною і додаткові переваги товарів. Наприклад, для того щоб шматочки були точного розміру, рекомендуються моделі, доповнені лінійкою.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах