Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Кожен кондитер хоче спекти торт, який буде не тільки ласим, але і презентабельним. Для цього знадобляться трафарети для торта. З ними навіть початківець кондитер, або той, хто не володіє особливими навичками в декоруванні, зможе створити кондитерський виріб, яке неможливо буде обійти увагою.
Трафарет на торт відрізняються такими позитивними властивостями:
• не потрібно багато часу для декорування таким чином;
• необов'язково володіти спеціальними навичками і знаннями, щоб прикрасити кондитерський виріб з їх допомогою;
• витрати на матеріали мінімальні;
• можливістю прикрашати як ганашем, так і айсінгом;
• можливістю ефективно використовувати протягом тривалого часу;
• не вимагають особливого догляду - легко і швидко мити;
• є спеціальні кріплення - отвори для кріплення, що істотно полегшує процес декорування;
• гнучкістю, але в той же час міцністю.
Трафарети коштують недорого, і їх ціна окупитися вже після першого застосування.
Для того щоб створити неповторний дизайн, пропонуються різні види:
• круглі великі, доповнені візерунками;
• трафарет для написи на торті з поздоровленням з днем народження, з днем всіх закоханих та інше;
• круглі невеликі - трафарети для мастики;
• у вигляді тварин і мультяшних героїв для цікавого декорування до дитячих свят;
• прямокутні зазвичай мають повторюваний малюнок;
• витягнуті - бордюрний трафарет для торта у вигляді мережив.
Кожен клієнт ставить перед собою мету здивувати гостей, або піднести в подарунок торт, який однозначно вразить винуватця торжества. Достаток декоративних елементів часто може поставити кондитера в халепу, але з трафаретами вдасться максимально мінімізувати таку ймовірність.
Декорувати можна декількома способами:
• сухими - цукровою пудрою, кокосовою стружкою, фігурними кондитерськими посипаннями та інше;
• у вигляді пасти - кремом, сметаною та інше;
• рідкими - харчові барвники, які можуть бути вже готовими або порошкоподібними, щоб розвести самому, залежно від індивідуальних потреб.
Для того щоб працювати було максимально легко і ефективно, необхідно слідувати таким простим правилам:
• заздалегідь запланувати дизайн;
• прикріпити трафарет до пирога;
• зробити обмерзання;
• застосувати глазур;
• зняти трафарет.
Наявність точного плану декору дозволить значно прискорити процес, а також бути впевненим в тому, що торт в результаті буде виглядати прекрасно. Початківці кондитери відзначають, що прикріплення може бути досить складним процесом. Найчастіше для цього використовують зубочистки. Глазур, яка використовується для декорування, повинна бути трохи густіше зубної пасти. В іншому випадку замість красивого декору вийде негарне пляма.
Після проведення необхідних маніпуляцій, злегка підніміть трафарет, щоб переконатися в тому, що не відривається. І зніміть його повністю. Якщо він необхідний повторно, то попередньо ретельно вимийте і висушіть трафарет для прикраси торта.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах