Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
М'який сир із сирною текстурою, приємний вершковий аромат – саме так можна охарактеризувати крем сир. Він має солонуватий смак і ніжну кислинку. Крем чиз став звичним інгредієнтом на кожній кухні. Він використовується при приготуванні десертів, закусок та інших страв.
У світовій кулінарії прийнято вважати датою появи крем чизу кінець 19 століття, а місцем місто Честер, США. Згідно з легендою, він став результатом невдалих експериментів Уорена Лоуренса приготувати вишуканий французький сир «Нешатель». Досить швидко цей сорт сиру завоював увагу гурманів і завдяки впровадженню способів пастеризації поширився країною, а трохи пізніше по всьому світу.
Головна особливість вершкового сиру – технологія виробництва. Для його приготування використовують цільне молоко та вершки, які піддаються ферментації.
У складі натурального кремового сиру лише натуральні складові, інакше він втрачає свою цінність.
Як і при виборі будь-якого іншого продукту, купуючи крем сир насамперед варто звернути увагу на термін придатності. Зазвичай він становить близько 3-4 місяців із дня виробництва. Важливим фактором також є стан упаковки - вона має бути пошкоджень, вм'ятин та порушень герметичності. Зовнішній вигляд продукту:
• м'який;
• з кремовою текстурою;
• ледь помітним молочним запахом.
Вміст сироватки в упаковці допустимий, але при цьому вона має бути прозорою.
Якщо смак і запах продукту насторожують, варто відмовитись від його вживання.
Тому, вибираючи який сир краще, обов'язково зверніть увагу на перераховані вище фактори.
Для виробництва смачного маскарпоне та інших кремових сирів використовуються тільки натуральні продукти. Для отримання 100 г сиру необхідно щонайменше 1,5 молока. У процесі виробництва зберігаються всі корисні складові. Продукт містить цілий ряд вітамінів та мікроелементів:
• фосфор;
• кальцій;
• вітаміни А, В, Д, Е, К;
• залізо;
• цинк;
• фолієву кислоту та інше.
У зв'язку з цим сирний сир рекомендують використовувати у раціоні дітей та дорослих. Так як у продукті досить високий відсоток вмісту жиру, до 70%, його вживання слід обмежити при хронічних захворюваннях печінки, жовчного міхура та ШКТ.
Крем із сирного сиру використовується для торта або чізкейку, капкейків і, звичайно, тірамісу. Крім випічки та десертів, сир незамінний при приготуванні суші та ролів.
Кремчиз може використовуватись у складі крему або як окремий інгредієнт. Він ідеально поєднується з різноманітними фруктами та ягодами, рибою та морепродуктами.
При виробництві десертів використовується крем для вирівнювання тортів на основі крему чизу на маслі. Ніжній та пластичній текстурі дозволяє швидко надати необхідної форми.
Найкращий польський, італійський, французький кремсир можна замовити на сайті Пекар-кондитер. Тут знайдеться все для кондитера, кулінара чи просто гурмана.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах