Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Підставки під торт

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Підставка для роботи з тортом обертаюча
Підставка для роботи з тортом обертаюча
Арт: 368001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 6.00шт
Без підставки для роботи з тортом не обійтися жодному кондитерові. Цей інструмент допоможе розподіли...
400.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Поворотний столик для торта
Поворотний столик для торта
Арт: ЕМ-8927
В наявності
Якщо ви звикли часто радувати своїх рідних домашньою випічкою, підставка для роботи з тортом неодмін...
300.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Підставки під торт

Підставка під торт - якийсь подіум, який використовується для складання, декорування, сервірування вироби.

Вона може бути виконана з різних матеріалів:

• металу;

• дерева і фанери;

• скло;

• пластика;

• натурального або штучного каменю;

• картону.

За типом конструкції це може бути:

• традиційна підставка-подіум або підкладка;

• обертається підставка для торта без електричного приводу;

• крутяться з електричним приводом.

У продажу можна знайти одно-, дво- і багатоярусні підставки, які бувають і обертовими. Рівні можуть розташовуватися один над іншим або утворювати якийсь контур. Відстань між майданчиками варто підбирати, грунтуючись на висоту ярусу торта з декором.

Як вибрати підставку під торт?

В першу чергу необхідно виходячи з потреб. Хоча є і загальні критерії вибору:

1. Сертифіковані матеріали. Необхідно пам'ятати, все те, що контактує з їжею, має бути виконано з якісних, безпечних для здоров'я матеріалів.

2. Геометрія. Перед покупкою варто переконатися в горизонтальності робочої поверхні підставки. Ідеальний рівень допоможе виконати вирівнювання професійно і без особливих незручностей. Також це врятує торт від неминучого сповзання при кімнатній температурі

3. Вага. Чим вище підставка, там вона повинна бути стійкіше, важче, щоб уникнути випадкового перекидання в процесі експлуатації.

Решта залежить від того, з якою метою ви плануєте використовувати подіум.

Якщо мова йде про підставках для кондитерського виробництва, то рекомендується зупинити вибір на скляних і сталевих виробах, як більш професійному вирішенні, або недорогих пластикових для новачків. Ці матеріали зручніше мити, скло і сталь не пористі, поверхня не забивається частинками продуктів, вони довговічні, не бояться рідин і високих температур. Хороші бюджетні платформи виробляються з непоруватих пластиків, що не виділяють при незначному нагріванні токсичні речовини, що не деформуються.

Поворотний столик істотно полегшить процес декорування: досить натренувати твердість руки, запустити обертання і ви отримаєте ідеально вирівняну бічну поверхню торта при складанні. При управлінні платформою рукою легко контролювати швидкість, але існують і підставки з приводом, що забезпечує постійну швидкість обертання.

Також у продажу можна зустріти обертаються професійні підставки для збирання торта з можливістю нахилу робочої поверхні. Їм варто віддати перевагу, якщо ви часто займаєтеся дрібним декоруванням тортів: розпис і живопис кремом, нанесення написів, прикраса композиціями з декоративних елементів на кондитерських цвяхах.

Тематика свята

Якщо ж ви підбираєте підставку для сервірування, то перше, від чого потрібно відштовхуватися, - тематика свята.

Так, для заходів в популярному на сьогоднішній день стилі бохо часто використовуються важкі скляні та кришталеві, як з бабусиної серванта, підставки на ніжці, або дерев'яні вироби, які надають сервіровці затишний настрій. Деякі декоратори зупиняють вибір на металевих стравах і етажерках в стилі Шеббі-шик, або латунних.

Хтось віддає перевагу бетонним сервірувальним підставкам - навмисна грубість підстави підкреслює витонченість солодкого вироби, привабливо виглядає такий контраст на фотографіях.

Шанувальники більш традиційних урочистостей воліють багатоярусні скляні етажерки зі сталевим каркасом - розміщення на ній яруси немов парять. На кожному рівні допускається розміщувати оформлені в одному ключі різні торти, щоб кожен гість міг вибрати улюблену начинку. Хорошим недорогим варіантом стане стійка підставка з пластика. Обертається конструкція надасть вам можливість продемонструвати гостям торт з усіх боків.

Досить часто великі торти оформляються на підставці-муляжі з пластика або фанери, яка обтягається мастикою і декорується в єдиній з тортом стилістиці. Це дозволяє візуально збільшити обсяг десерту, вигідно його піднести, безпечно транспортувати пиріг, так як щільне підставу не зламається під вагою десерту.

Дуже зручна для сервірування підставка для торта з кришкою, яка запобіжить пересихання вироби. При правильному підборі ковпака і п'єдесталу з'явиться можливість піднести десерт як арт-об'єкт.

Допускається використання однієї і тієї ж підставка, що обертається для збірки, декорування та подачі торта. Якщо ж ви плануєте переміщати між цими етапами виріб, обов'язково використовуйте картонну або фанерну підкладку.

Існують допоміжні підставки для виробництва і подачі тортів:

• решітки для охолодження бісквітів та стікання глазурі;

• підставки-муляжі для заповнення внутрішнього об'єму виробу - це сприяє зменшенню ваги великої торта при збереженні візуального обсягу.

У нашому магазині ви можете придбати підставки для тортів оптом, що підійде для великих урочистостей і кейтерингових агентств, і в роздріб. Приємним бонусом стане те, що використовувати їх можна при сервіруванні не тільки десертів, але і закусок, піци, ролів, фруктової тарілки.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах