Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Підставка під торт - якийсь подіум, який використовується для складання, декорування, сервірування вироби.
Вона може бути виконана з різних матеріалів:
• металу;
• дерева і фанери;
• скло;
• пластика;
• натурального або штучного каменю;
• картону.
• традиційна підставка-подіум або підкладка;
• обертається підставка для торта без електричного приводу;
• крутяться з електричним приводом.
У продажу можна знайти одно-, дво- і багатоярусні підставки, які бувають і обертовими. Рівні можуть розташовуватися один над іншим або утворювати якийсь контур. Відстань між майданчиками варто підбирати, грунтуючись на висоту ярусу торта з декором.
В першу чергу необхідно виходячи з потреб. Хоча є і загальні критерії вибору:
1. Сертифіковані матеріали. Необхідно пам'ятати, все те, що контактує з їжею, має бути виконано з якісних, безпечних для здоров'я матеріалів.
2. Геометрія. Перед покупкою варто переконатися в горизонтальності робочої поверхні підставки. Ідеальний рівень допоможе виконати вирівнювання професійно і без особливих незручностей. Також це врятує торт від неминучого сповзання при кімнатній температурі
3. Вага. Чим вище підставка, там вона повинна бути стійкіше, важче, щоб уникнути випадкового перекидання в процесі експлуатації.
Решта залежить від того, з якою метою ви плануєте використовувати подіум.
Якщо мова йде про підставках для кондитерського виробництва, то рекомендується зупинити вибір на скляних і сталевих виробах, як більш професійному вирішенні, або недорогих пластикових для новачків. Ці матеріали зручніше мити, скло і сталь не пористі, поверхня не забивається частинками продуктів, вони довговічні, не бояться рідин і високих температур. Хороші бюджетні платформи виробляються з непоруватих пластиків, що не виділяють при незначному нагріванні токсичні речовини, що не деформуються.
Поворотний столик істотно полегшить процес декорування: досить натренувати твердість руки, запустити обертання і ви отримаєте ідеально вирівняну бічну поверхню торта при складанні. При управлінні платформою рукою легко контролювати швидкість, але існують і підставки з приводом, що забезпечує постійну швидкість обертання.
Також у продажу можна зустріти обертаються професійні підставки для збирання торта з можливістю нахилу робочої поверхні. Їм варто віддати перевагу, якщо ви часто займаєтеся дрібним декоруванням тортів: розпис і живопис кремом, нанесення написів, прикраса композиціями з декоративних елементів на кондитерських цвяхах.
Якщо ж ви підбираєте підставку для сервірування, то перше, від чого потрібно відштовхуватися, - тематика свята.
Так, для заходів в популярному на сьогоднішній день стилі бохо часто використовуються важкі скляні та кришталеві, як з бабусиної серванта, підставки на ніжці, або дерев'яні вироби, які надають сервіровці затишний настрій. Деякі декоратори зупиняють вибір на металевих стравах і етажерках в стилі Шеббі-шик, або латунних.
Хтось віддає перевагу бетонним сервірувальним підставкам - навмисна грубість підстави підкреслює витонченість солодкого вироби, привабливо виглядає такий контраст на фотографіях.
Шанувальники більш традиційних урочистостей воліють багатоярусні скляні етажерки зі сталевим каркасом - розміщення на ній яруси немов парять. На кожному рівні допускається розміщувати оформлені в одному ключі різні торти, щоб кожен гість міг вибрати улюблену начинку. Хорошим недорогим варіантом стане стійка підставка з пластика. Обертається конструкція надасть вам можливість продемонструвати гостям торт з усіх боків.
Досить часто великі торти оформляються на підставці-муляжі з пластика або фанери, яка обтягається мастикою і декорується в єдиній з тортом стилістиці. Це дозволяє візуально збільшити обсяг десерту, вигідно його піднести, безпечно транспортувати пиріг, так як щільне підставу не зламається під вагою десерту.
Дуже зручна для сервірування підставка для торта з кришкою, яка запобіжить пересихання вироби. При правильному підборі ковпака і п'єдесталу з'явиться можливість піднести десерт як арт-об'єкт.
Допускається використання однієї і тієї ж підставка, що обертається для збірки, декорування та подачі торта. Якщо ж ви плануєте переміщати між цими етапами виріб, обов'язково використовуйте картонну або фанерну підкладку.
Існують допоміжні підставки для виробництва і подачі тортів:
• решітки для охолодження бісквітів та стікання глазурі;
• підставки-муляжі для заповнення внутрішнього об'єму виробу - це сприяє зменшенню ваги великої торта при збереженні візуального обсягу.
У нашому магазині ви можете придбати підставки для тортів оптом, що підійде для великих урочистостей і кейтерингових агентств, і в роздріб. Приємним бонусом стане те, що використовувати їх можна при сервіруванні не тільки десертів, але і закусок, піци, ролів, фруктової тарілки.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах