Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Сливовий пиріг

Сливовий пиріг
Сливовий пиріг

Складові

Вершкове масло
120 грам
Мелена кориця
2 чайні ложки
Пшеничне борошно
250 грам
Розпушувач Універсал
1 чайна ложка
Сіль
за смаком
Сливи
500 грам
Цукор
200 грам
Яйце куряче
2 штуки

Час приготування: 50 хвилин

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Кориця молота
Кориця молота
Арт: 335001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 7.62кг
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Розпушувач для тіста Універсал (пекарський порошок)
Арт: 351001
В наявності
Розпушувач «Універсал» - комплексне рішення для домашньої кухні, кафе, пекарень та харчових виробниц...
145.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Від загальної кількості цукру відняти дві столові ложки, які стануть в нагоді для посипання. Цукор, що залишився, розтерти з маслом.

2. У цю суміш по черзі розбити яйця і додати сіль. Не перестаючи розтирати, порційно всипати суміш борошна і розпушувача.

3. Розподілити отриманий напівфабрикат у формі, застеленій пергаментом. Розрізані навпіл сливи викласти на поверхню тіста, зрізом догори. Припорошити фрукти корицею і цукром.

4. Випічку проводити, розігрівши духову шафу до 180 ° С. Приблизно за п'ятдесят хвилин пиріг повинен зарум'янитися.

Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах