Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Глютен

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Клейковина суха пшенична
Клейковина суха пшенична
Арт: 108002
В наявності
Суха пшенична клейковина - це чистий продукт без покращувачів смаку, барвників та ароматизаторів. Во...
170.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Глютен

Переваги застосування глютену

Все популярнішим стає підтримка режиму харчування, який повністю виключає глютен. Це речовини білкової природи, виявлені у всіх злакових ячменях, житі, пшениці, вівса. У поодиноких випадках речовина може викликати непереносимість. Але для пекарів клейковина просто потрібна для того, щоб зробити тісто м'яким, еластичним.

Особливості

Борошно клейковини, якщо змочити її водою, має сірий колір. Глютен у сухому вигляді не позбавлений виражених органолептичних властивостей.

Суха клейковина містить такі корисні, а іноді незамінні речовини:

• 18 різноманітних амінокислот, які обов'язково потрібні для нормального функціонування організму (метіонін, лізин, треонін та ін.);

• численні вітаміни кількох груп групи, мікро та макроелементи;

• вуглеводи;

• сліди сірки, азоту та водню.

Продукти, що містять глютен, відрізняються такими позитивними властивостями для організму:

• сприяє утворенню гемоглобіну;

• активує регенерацію тканин різного типу;

• стимулює імунну систему;

• стабілізує функціонування шлунково-кишкового тракту;

• зміцнює кістки.

Все це забезпечується наявністю великої кількості вітаміноподібних речовин і мінералів у засвоюваній формі.

Дієтологи та лікарі-гастоентерологи рекомендують включати до раціону пшеничну клейковину тим, хто постійно залучений до важкої роботи фізичного характеру. Тобто тим, хто займається професійним спортом, має важкі умови праці та інше.

Залежно від основного компонента глютен класифікують на:

• кукурудзяний;

• пшеничний;

• гречаний;

• пшеничний;

• картопляний.

Пшенична клейковина має багато переваг, але не рекомендується до вживання тими, хто має індивідуальну непереносимість. Активно застосовується для приготування хліба, пельменів, вареників, макаронних виробів. Зазначається, що також може бути у складі жувальних гумок, кормів у рибному господарстві, м'ясопродуктів.

Гречаний глютен використовують у виробництві всіляких печива, домашніх млинців, смачних оладок та підвищення енергетичної та поживної цінності виробів з тіста.

Кукурудзяний глютен використовується для комбікормів та кормових раціонів. Виходить він у процесі переробки кукурудзи. Цей компонент дозволяє суттєво економити на поживних добавках.

Клейковина в борошні добре підходить для вироблення сушок.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах