Кошик
Ваш кошик порожній!
Пізнання чайної культури — насправді цікавий і цікавий процес. Щоб знайти свій вид чаю, в першу чергу, варто ознайомитися з основними. Така класифікація залежить від особливостей виробництва, кількості сонячного світла та інших важливих критеріїв.
Усі види чаю можна поділити на 7 основних груп. Білу вирощують на сході Китаю. Особливість його в тому, що така рослина покривається пухом, а ґрунт нічим не обробляється. Тому таке чайне листя відрізняється складом, який володіє корисними мінералами, вітамінами та антиоксидантами. Смак напою напевно сподобається гурманам, оскільки відрізняється легкістю, а також ніжним ароматом і злегка вловимим післясмаком.
Жовтий чай характерний незвичайними способами вирощування та збирання врожаю. Важливо, щоб усередину не потрапляв кисень, оскільки тільки так вдасться досягти ідеального запаху та смаку.
Зелений передбачає підсушування та обсмажування, тому має насичено-свіжий, ясний смак та аромат.
Особливість улунів полягає в ступені ферментації та прожарювання. Вважається бадьорим напоєм, тому найчастіше його п'ють вранці.
Червоний припускає, що листя спочатку ферментується, а потім термічно обробляються. В результаті такий напій відрізняється терпкістю та незвичайним післясмаком.
Щоб отримати ароматний пуер, збираються лише особливі пагони. Після цього вони витримуються протягом тривалого часу. Роки витримки впливають на смак, а також вплив на організм — вплив відбувається набагато м'якше. Якщо чай витримується протягом тривалого часу, то напій на його основі має глибокий землисто-деревний аромат і насичений горіхово-земляний смак. Якщо листя молодше, то відрізняється терпкістю з вираженими відтінками сухофруктів.
Ароматизований може мати у складі як натуральні добавки, так і синтетичні.
Будь-який чай відрізняється індивідуальними перевагами, і його вибір залежить від особистих уподобань.
Залежно від країни вирощування класифікується на:
• турецька;
• індійська;
• китайська;
• марокканський;
• карпатська;
• цейлонський;
• грузинський;
• узбецька;
• монгольська;
• азербайджанський;
• тайська;
• єгипетська.
Щоб його було зручно заварювати в будь-яких умовах, пропонується:
• у гранулах;
• у пакетах;
• у пачках;
• на вагу;
• у банках;
• пакетований;
• гранульований;
• пресований.
Особливості вирощування листя впливають як на смак напою, а й у його позитивні властивості. Тому чай ще можуть класифікувати і за особливостями впливу на організм.
• заспокійливий;
• оздоровчий;
• активно застосовується для схуднення;
• рекомендований при підвищеному чи зниженому тиску;
• для лактації;
• для сечогінного ефекту.
Для того, щоб знайти найкращий для себе сорт, рекомендується скуштувати різні види.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах