Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Олія з насіння амаранту надає сил і сприяє довголіттю. Його корисні властивості дуже різноманітні, а можливості застосування – великі. А ось харчова цінність досить висока. При цьому наявність жирних кислот робить його необхідним для організму.
Не багато хто знає про широке застосування продукту в кулінарії, тому практично не представляють де купити амарантове масло для поліпшення властивостей своїх страв. Воно славиться приємним ароматом та специфічним, трохи горіховим, смаком.
Вирощування амаранту досить поширене та активно на всіх континентах. Проте батьківщиною рослини вважається Перу. Нині ця країна є найбільшим експортером олії з нього.
Краще вибирати амарантове масло, отримане за допомогою віджиму холодним методом. Така обробка насіння дозволяє зберегти більше корисних властивостей рослини. Зроблений цим способом продукт вважається 100% натуральним.
Амарантова олія широко застосовується з медичною метою. Його використовують при різних захворюваннях. Особливо – при діабеті. У косметології олія з насіння амаранту досить поширена. Його часто вживають для схуднення. А для волосся такий продукт є справжньою знахідкою.
У складі олії можна виявити такі активні кислоти як:
• омега-3 (ліноленова к-та);
• омега-6 (лінолева к-та);
• омега-9 (олеїнова к-та);
• стеаринова кислота;
• сквален.
Також в олії з амаранту міститься ряд вітамінів: А, D, Е, В1 і В2. Але про деякі речовини варто сказати окремо.
Так, наприклад, вітамін Е міститься у незвичайній формі та дуже активний саме в цьому продукті. Через що вважається досить сильним антиоксидантом.
Така речовина як сквален. Він міститься в печінці акули та є активним компонентом синтезу шкіри людини. Він бере участь у синтезі гормонів, стероїдів та вітаміну Д. Сквален вкрай важливий, оскільки працює над насиченням крові та тканин організму киснем.
Масло амаранту часто застосовують при пухлинах, так як він має протипухлинну активність (все через те ж сквалена).
Продукт має велику кількість корисних властивостей:
• протизапальне;
• підвищує опірність організму до вірусів та бактерій;
• знижує вплив радіації;
• бореться із грибковими інфекціями.
У маслі містяться такі активні речовини як фітостероли та фосфоліпіди. Можна відзначити також: фосфор, магній, залізо, кальцій та ін.
Амарантова олія не тільки дуже корисна, але й смачна. Воно досить запашне, що надає стравам нотки пікантності. Його горіховий смак вражає. Тому цей продукт досить широко використовується в кулінарії.
Олією з насіння амаранту можна замінювати інші рослинні та тваринні продукти, які використовуються для приготування страв. Таким чином, воно відмінно підходить для смаження та гасіння. При цьому не тільки не псує смаку інших інгредієнтів, а значно його покращує. Ще один важливий аспект - навіть при термічній обробці корисні речовини амаранту не пропадають.
Таким продуктом можна заправляти салати та каші (замінюючи вершкове масло та маргарин). Це зробить страви більш корисними.
Солодка випічка з амарантовим інгредієнтом набуває просто чарівного смаку. Продукт підходить для тих кулінарних смаколиків, в тісто яких додається олія, наприклад млинці, кекси, різна здоба.
Єдине важливе обмеження використання цієї олії в кулінарії – підвищений холестерин в організмі. Справа в тому, що амарант здатний погіршити ситуацію, тому при холецистит застосування продукту бажано обмежити.
Де придбати?
У нашому інтернет-магазині можна придбати справжнє нерафіноване амарантове масло оптом та в роздріб. Ми доставимо вам продукт у найкоротші терміни. При цьому в магазині Пекар кондитер можна вибрати різні обсяги амарантової олії за доступною ціною.
У разі потреби консультації ви можете замовити зворотній дзвінок, і ми передзвонимо вам протягом 10 хвилин.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах