Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Зробити простий сніданок кулінарним шедевром, можна використовуючи родзинки. Сушений виноград має ряд корисних властивостей, тому цінується серед кулінарів і шанувальників здорового способу життя.
Родзинки, як і всі сухофрукти, зберігають безліч корисних речовин, які були у винограді. Хімічний склад дуже різноманітний і дозволяє наповнити раціон вітамінами і мікроелементами, що відсутні. У всіх сортах ізюму міститься:
• калій;
• кальцій;
• фосфор;
• натрій;
• цинк;
• залізо;
• вітаміни групи В;
• токоферол Е;
• філлохінон К;
• аскорбінова кислота та інші.
Цей сухофрукт корисний для серця при лікуванні аутоімунних захворювань та дефіцитів різного походження. Часто виникає питання, чи корисні родзинки при діабеті. Терапевти та ендокринологи рекомендують вживати його в обмежених кількостях, тому що до складу входить фруктоза – один із видів цукру. Лікувальний ефект спостерігається при помірному вживанні натуральних родзинок.
Ізюм відрізняється за низкою показників.
Залежно від кольору сушений виноград буває не лише темним та світлим, а й:
• чорним;
• білим;
• синім;
• жовтим;
• коричневий.
Для виробництва ізюму часто використовується кишміш без кісточок. Він має приємний смак і може без перешкод використовуватися як інгредієнт або самостійне блюдо.
Продукт відрізняється за способом сушіння. Зазвичай використовують метод на сонці чи тіні. Залежно від способу приготування, а також сорту винограду отримують численні види - джамбо, малояр, шигані, голден, султана та інші.
Узбецька або іранська родзинки зберігає корисні властивості в повному обсязі, тому що при виробництві не застосовуються додаткові хімічні речовини, сиропи та інші.
У магазині Пекар-Кондитер замовляйте якісні сухофрукти та все необхідне для кондитерських експериментів.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах