Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Багато хто чув про користь часнику. Особливо імунної системи. Його додають у різні страви з метою надання їм особливого смаку та аромату. Це робить продукти смачними, при цьому вони сприятливо впливають на організм.
У складі олії з часнику є велика кількість різних мінеральних речовин:
• вітаміни групи В;
• каротиноїди;
• вітаміни А, Е, К, З, РР, D, F;
• калій;
• магній;
• залізо;
• натрій та ін.
Всі ці компоненти є не тільки відмінними профілактичними засобами, а й лікувальними для багатьох захворювань.
Найбільш відомі і доведені вченими корисні властивості продукту:
• антисептичне;
• протимікробне;
• протизапальне;
• антиоксидантна;
• протипаразитарний;
• секреторне;
• антисклеротичне.
Але це не все з чим справляється часникова олія.
Вживання цього продукту регулює апетит. Він є чудовим тонізуючим засобом. При цьому добре впливає на шлунково-кишковий тракт, оскільки здатний стимулювати виділення травних соків, покращувати відхід жовчі, а також благотворно впливати на кишкову перистальтику.
Справляється з гнильними та бродильними процесами в травному тракті, які здатні завдати маси незручностей та неприємних відчуттів.
Благотворно впливає серцево-судинну систему. Олія з часнику здатна знизити холестерин, зміцнювати судинні стінки, нормалізувати вміст цукру, прискорити обмін речовин.
Має продукт і протирадіаційні властивості, тому здатний виводити з організму солі важких металів. Також це перешкоджає появі новоутворень та/або знижує швидкість їхнього розростання.
Найбільш популярна дія продукту – протимікробна. Його часто призначають для боротьби з різними патогенними збудниками (стафілококи, кишкова паличка, туберкульоз, холера, стрептококки, дизентерійна паличка та ін.).
Рослинну олію з часнику можна додавати в будь-які страви за бажанням. Досить часто його використовують при запіканні м'ясних та рибних страв, натираючи їм м'ясо (як часником).
Ще одним поширеним застосуванням такого продукту є приготування бутербродів. Воно замінює рослини, з яких виготовлено, а іноді робить такі бутерброди навіть кращими. Як мінімум – відсутні дрібні шматочки, які зазвичай з'являються, якщо натирати часником хліб.
Досить часто застосовують часникову олію для салату. Краще компонувати його з іншими олією для розкриття смаку страв. При цьому салат не обов'язково має бути овочевим, він може бути, наприклад, сирним чи м'ясним.
Смачними виходять закуски з цим продуктом. При цьому, якщо для приготування використовується лаваш чи піта – часникова олія стане ідеальним інгредієнтом. Воно зробить закуски ароматними і надасть їм трохи гостроти та пікантності.
Часто додають його в основу для піци, оскільки олія з часнику досить поживна. За необхідності швидкого перекушування така піца стане ідеальним рішенням.
Не варто забувати і про хлібопекарську справу. Часникові булочки, лаваші, хліб – все це дуже смачно, поживно та корисно. Приготувати таку здобу легко та в домашніх умовах. Вона стане гарним рішенням для сніданку. Використовувати такі хлібобулочні вироби можна як самостійний продукт і як основу під різні бутерброди та тости.
Придбати олію з часнику не дорого можна в нашому інтернет-магазині Пекар-Кондитер оптом та в роздріб. Можна вибрати обсяг якісної нерафінованої олії від 50 до 500 мл. Ми пропонуємо дуже зручну та швидку доставку по всій Україні.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах