Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Праска кондитерська

Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Праска кондитерська напівкругла
Праска кондитерська напівкругла
Арт: 250001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 3.00шт
Прасочка кондитерська Півколо для мастики і марципана призначена для обтягування тортів, тістечок, к...
47.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Праска кондитерська прямокутна
Праска кондитерська прямокутна
Арт: 250002
Залишилося 10 шт
Праска кондитерська прямокутна виконана з нетоксичного і міцного матеріалу - кулінарного пластика. Ц...
47.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Праска кондитерська

Що таке праска для мастики?

В арсеналі професійного кондитера можна знайти багато різних інструментів, які допомагають йому створювати свої шедеври. Один з них - праска для мастики. Він необхідний, щоб вирівняти великі і дрібні частини торта. Щоб досягти досконалої форми кондитерського виробу, на ринку пропонується велика різноманітність допоміжних інструментів для роботи з мастикою.

Основні різновиди

Для вирівнювання мастики найчастіше використовують пряму праску. Пряма використовують для роботи з великими поверхнями. Зовні вона дуже нагадує будівельну, яка використовуються для вирівнювання стін. Може бути різних розмірів, залежно від габаритів кондитерського виробу.

З прямим кутом знадобиться для обробки двоповерхових тортів. Тобто, одна частина розгладжує поверхню нижнього рівня, а друга - боковину верхнього.

Інструмент для плавного переходу верху і боковини володіє невеликою поверхнею роботи. Ручки, може кожен покупець вибрати на свій розсуд. Вони впливають тільки на індивідуальний комфорт під час роботи, а не на ефективність.

Найчастіше праску для вирівнювання поверхні торта виготовляють із пластику, оскільки цей матеріал відрізняється простотою в догляді, легкістю і бюджетної вартістю. Професійні кулінари особливо цінують ці якості, оскільки часто доводиться працювати з ними на протязі тривалого часу. До того ж пластик - демократичний за вартістю матеріал, і якщо необхідно купити їх велику кількість - то це оптимальний варіант.

Правила використання

Для того щоб утюжек для роботи з мастикою дозволив швидше виконати роботу з підготовки кондитерського виробу до подачі, варто слідувати простому алгоритму дій.

1. Попередньо підготувати торт, змастивши верх і боковини кремом.

2. Разровнять і прибрати горбки.

3. На підготовлений крем акуратно викласти мастику.

4. пригладив мастику руками, щільно, але ніжно притиснути її до торту, щоб передбачити утворення повітряних пробок.

5. Руки і праску попередньо обробити крохмалем.

6. Плавно і акуратно розгладити торт, прибираючи залишилися горбки.

Праску дозволить не тільки вирівняти приготований десерт, але і трохи відполірувати його.

А придбати кулінарний утюжек за вигідними цінами зможете на сайті Пекар - Кондитер.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах