Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Матча

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Жовта матча з манго, 50 г
Жовта матча з манго, 50 г
Арт: 748009
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 4.00шт
Жовта матча – це натуральна пудра, виготовлена із плодів Манго. Прекрасно підійде для приготування р...
190.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Рожева матча з пелюстків троянд, 50 г
Рожева матча з пелюстків троянд, 50 г
Арт: 748010
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 2.00шт
Рожева матча – це натуральна пудра, виготовлена з пелюстків троянд. Прекрасно підійде для приготуван...
190.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Синя матча, анчан, 50 г
Синя матча, анчан, 50 г
Арт: 748007
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 2.00шт
Синя матча виготовляється із квіток Анчан (тайська орхідея). У ній міститься унікальний комплекс віт...
270.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Червона матча з ягід журавлини, 50 г
Червона матча з ягід журавлини, 50 г
Арт: 748008
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 3.00шт
Червона матча – це натуральна пудра, виготовлена з ягід журавлини. Прекрасно підійде для приготуванн...
190.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Японська матчу 50 г
Японська матчу 50 г
Арт: 748006
В наявності
Матча - різновид японського зеленого чаю, але тільки у вигляді порошку, який при заварці, має чайну ...
160.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Матча

Історія появи матчі і секрети смачного приготування

Ті, хто часто п'ють матчу, напевно знають, що кращі її сорти вирощують в Японії. Але так було не завжди. У IX столітті н.е. китайські майстри почали вручну розтерти листя зеленого чаю в порошок і фасувати його в брикети. І робилося це для того, щоб полегшити процес зберігання і перевезення.

Завдяки цьому чаювання стало можливим, навіть будучи в походах. А сам процес його споживання став справжнім ритуалом для розслаблення і душевної рівноваги.

Основні види

Імовірно чай матчуа бере свою історію з правління династії Тан (618-907 рр.). Тоді китайці вирішили листя чаю розтерти в порошок і пити напій на його основі. А щоб він був ще смачніше, то вдосконалювали його дрібкою солі і кількома листками м'яти.

Але вже через кілька століть винайшли жорна, і почалося брикетування. Довгий час ця методика не виходила за межі кордонів Китаю. Але популяризація почалася разом з буддистами, які вирішили нести свої знання в маси. І вирішили вони почати з Японії.

Регулярне вживання чаю матча дозволяло буддистам підтримувати бадьорість духу і ясність розуму під час довгих днів медитації. Дуже швидко позитивні властивості цього напою оцінили і інші народи, які також почали вивчати мистецтво чаювання.

На ринку чай матча класифікують на:

• рожеву - смачний, ароматний чай, багатий залізом, вітамінами С і А.

• блакитну - традиційний тайський чай, який виготовляють з квітів тропічної ліани і п'ють для розслаблення, заспокоєння, тонізації шкіри і живлення волосся.

• фіолетову - напій, на основі ягід годжі, який заварюють для запобігання раннього старіння;

• жовту виготовляють з м'якоті незрілих манго, багатий на вітамін С, який корисний для імунітету;

• помаранчеву - напій з ягід каму-каму, яка знижує запалення, стимулює імунітет і використовується ні як чай, а порошкова добавка до різних страв.

Великий популярністю користується як чай приготований на основі цього порошку, так і латте. Для приготування чаю потрібно всього лише залити порошок окропом. Тоді як для приготування матчі-латте необхідно заздалегідь підготувати обраний сорт, гарячу воду і молоко. І дієтичний підсолоджувач, якщо виникне зробити напій солодким.

Навіть потрібно насипати чайну ложку порошку матчі, залити водою, збити суміш води і матчи за допомогою віночка до отримання густої маси. На цьому етапі при бажанні можна додати підсолоджувач.

Після закип'ятіть і остудіть його до 80 ° С і капучинатором або френч-пресом збийте молоко, і легким рухом додайте в матчу. Смачний напій готовий.

Щоб мати можливість постійно радувати себе таким гарячим напоєм, як чай-матча або матча латте, варто зробити замовлення на нашому сайті Пекар-Кондитер. У нас ви знайдете найрізноманітніші сорти за вигідною вартості.


Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах