Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Ніжна гарбузова запіканка

Ніжна гарбузова запіканка
Ніжна гарбузова запіканка

Складові

Ванілін
1/2 чайної ложки
Гарбуз
750 грам
Лимонна цедра
1 чайна ложка
Манна крупа
1.5 склянки
Мелена кориця
1/2 чайної ложки
Пшеничне борошно
5 столових ложок
Сіль
щіпка
Сода
1 чайна ложка
Цукор
1 склянка
Яйце куряче
4 штуки

Час приготування: 1 година

Складність: легко

Редакція рекомендує

При замовленні товарів звертайте увагу на вагу

Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванілін
Ванілін
Арт: 337001
В наявності
Ванільний порошок використовується в кулінарії як замінник натуральної ванілі. За допомогою цього ін...
550.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Кориця молота
Кориця молота
Арт: 335001
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.53кг
Кориця мелена - пряність, що володіє пікантним смаком і легким, теплим ароматом. Про користь кориці ...
250.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Борошно пшеничне вищого гатунку, 1 кг
Арт: 36004
Немає в наявності
Пшеничне борошно - мабуть, найпопулярніший інгредієнт, який використовується в кондитерській галузі ...
24.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Сода харчова
Сода харчова
Арт: 102002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 9.98кг
Харчова сода може використовуватися як в якості основного розпушувача, так і у вигляді допоміжного к...
60.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Приготування:

1. Перш за все, слід підготувати гарбуз: вимити очистити від шкірки і подрібнити на тертці з дрібними отворами. При бажанні, можна відварити (хвилин 5), злити воду і охолодити.

2. Збити чотири білка разом з половиною склянки цукру, додавши дрібку солі.

3. Півсклянки цукру, що залишилися, окремо змішати з жовтками і збити.

4. Просіяні сухі компоненти з'єднати з жовтками і гарбузом, соду погасити оцтом.

5. До суміші додати білки і викласти тісто у форму.

6. Через 30-40 хвилин в духовці, прогрітій до 180 градусів Цельсія, запіканка буде готова!


Залиште коментар

Запропонуйте свій рецепт!
Поділіться секретами своєї майстерності
Запропонувати

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах