Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Манка

У даній категорії немає товарів.

Манка

Чому манка настільки популярна?

У Київській Русі верхні шари суспільства часто ласували манною кашею. Тоді як для простолюдинів вона була абсолютно невідомою через високу вартість. Спочатку її варили на воді або бульйонах і тільки згодом - на молоці. Зараз ця крупа є практично на кожній кухні, завдяки численним позитивних властивостей.

Види манки і особливості приготування

Манна каша користується великою популярністю в Італії і Франції. Адже вона не тільки смачна, а й корисна.

Страви з манкою часто додають в дієтичний раціон, завдяки високому вмісту білків і крохмалю, і зовсім малої концентрації клітковини. Така каша також багата на калій, кальцій, натрій та інші корисні компоненти.

Манна крупа відрізняється такими перевагами:

• не потрібно витрачати багато часу на її приготування;

• готову страву дуже ситне;

• не подразнює органи шлунково-кишкового тракту.

Оскільки манка дуже калорійна, то вона необхідна в раціоні людей, які перенесли інфекційні та неінфекційні захворювання, операція. Рекомендується до застосування літнім і людям з проблемами органів травлення. Також варто її запропонувати дитині, у якого спостерігається нестача ваги.

Така каша не повинна бути основною стравою в раціоні, але вона оптимально підходить на сніданок, особливо якщо доповнити її свіжими фруктами.

Щоб правильно вибрати манку, варто звернути увагу на маркування:

• «М»;

• «Т»;

• «ТМ».

«М» - м'яка, тому є найкращим рішенням для запіканок і каш. «Т» - тверда, і зазвичай застосовується для випічки і оладок. Також можна зустріти «ТМ» - суміш двох видів. Саме цей варіант максимально варіативний у використанні, оскільки поєднує в собі переваги обох сортів.

Для того щоб досконалий смак каші розкрився максимально, варто їсти її відразу після приготування. А ось випічка, яка готується на основі манки, може зберігатися і в холодильнику протягом тривалого часу, не втрачаючи своїх смакових якостей.

Кашу можна варити як на молоці, так і на воді. Манка на воді може деяким здатися дещо прісної. Тому манка на молоці більш популярна, оскільки виходить ситніше, смачніше і ароматні. Важливу роль також відіграють пропорції. Залежно від цього показника визначається густота.

Стандартний варіант - 6 столових ложок на 1 л рідини. Каша буде по густоті як сметана. Бажаючи приготувати її погуще або пожиже, необхідно регулювати рідина в меншу або більшу сторону.

Також для досконалого смаку потрібно замовити крупу високої якості. Зробити це пропонується в інтернет-магазині Пекар-Кондитер.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах