Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Цукрова пудра

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Ванільний цукор Ямуна 1 кг
Ванільний цукор Ямуна 1 кг
Арт: 338005
В наявності
Ванільний цукор Ямуна 1кг - це ароматний цукор, при виробництві якого відбувається змішування стручк...
120.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Термостабільна цукрова пудра, не тане, 1 кг
Термостабільна цукрова пудра, не тане, 1 кг
Арт: 348005
В наявності
Цукрова пудра яка не тане - використовується для посипання різних кондитерських виробів. Чудово підх...
130.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра
Цукрова пудра
Арт: 347001
В наявності
В кондитерській галузі цукрова пудра входить до складу більшості рецептів, так як за рахунок дрібнок...
65.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра без крохмалю, YERO 0,5 кг
Цукрова пудра без крохмалю, YERO 0,5 кг
Арт: 348006
В наявності
Цукрова пудра YERO COLORS не містить крохмалю. За своїми фізичними і хімічними властивостями, вона і...
70.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра з ароматом ванілі 500 г
Цукрова пудра з ароматом ванілі 500 г
Арт: 348007
В наявності
Цукрова пудра з ароматами ванілі від YERO не містить крохмалю. Ванільна цукрова пудра чудово підходи...
72.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра з ароматом кориці 500 г
Цукрова пудра з ароматом кориці 500 г
Арт: 348009
В наявності
Цукрова пудра з ароматом кориці YERO не містить крохмалю і ідеально підходить для додавання в кондит...
72.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Цукрова пудра, 350 г
Цукрова пудра, 350 г
Арт: 348003
В наявності
Цукрова пудра від ТМ «Ямуна» - незамінний кондитерський декор на кухні будь-якого кондитера - як поч...
30.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Цукрова пудра

Цукрова пудра: як легко та вишукано прикрасити кондитерські вироби?

Цукрова пудра – напевно, один із найпростіших способів прикраси кондитерки. До того ж цей продукт має корисні властивості, оскільки у складі має калій, кальцій і натрій. А ці компоненти благотворно діють на роботу серця та нервової системи. Готувати з нею просто: все що потрібно - попередньо просіяти та посипати страву на власний розсуд.

Основні види

Цукрова пудра - це перемелений цукор, який затребуваний у всьому світі. Активно застосовується для приготування:

• глазурі;

• шоколаду;

• здобних хлібобулочних ласощів;

• крему та вершків;

• марципанів;

• коктейлів.

Кулінари застосовують цей компонент не тільки при приготуванні солодощів, але й навіть салатів, особливо фруктово-ягідних. Але любителі кулінарних експериментів, можуть спробувати скомбінувати їх з помідорами та печерицями. Цукрова пудра додасть також витонченого смаку при варінні варення і джему на зиму.

Для максимально зручного використання її класифікують на такі види, залежно від помелу:

• велика - використовується при комплектації одноразових стиків для кави та чаю;

• середня - для виробництва мармеладу, як посипання;

• дрібна – найпопулярніший варіант, який відрізняється широким спектром застосування.

Для того щоб десерти були справді досконалого смаку, цукрова пудра для випічки може бути:

• нетаючої;

• ванільною;

• рафінадний.

Нетаюча — найкраще рішення для приготування смачних десертів, оскільки не тане та не тече на жирній, вологій, теплій та холодній поверхнях страви. Термостабільна дозволить перейти до декору, навіть якщо десерт повністю не охолонув. Це зручно, якщо немає часу чекати на його охолодження, або страва подається гарячою.

Рафінад - цукор у вигляді шматків, кристалів та подрібнених кристалів, призначений для кондитерки.

З пудрою не лише легко готувати. Цей важливий компонент для приготування не вимагає складних умов для зберігання. Її можна безпечно використовувати протягом двох років у щільно закритій тарі. Найкраще, якщо вона буде герметична, оскільки важливо уникнути попадання на неї вологи. У такому разі пудра не буде розсипчастою, а збереться грудками.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах