Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Цукрова пудра – напевно, один із найпростіших способів прикраси кондитерки. До того ж цей продукт має корисні властивості, оскільки у складі має калій, кальцій і натрій. А ці компоненти благотворно діють на роботу серця та нервової системи. Готувати з нею просто: все що потрібно - попередньо просіяти та посипати страву на власний розсуд.
Цукрова пудра - це перемелений цукор, який затребуваний у всьому світі. Активно застосовується для приготування:
• глазурі;
• шоколаду;
• здобних хлібобулочних ласощів;
• крему та вершків;
• марципанів;
• коктейлів.
Кулінари застосовують цей компонент не тільки при приготуванні солодощів, але й навіть салатів, особливо фруктово-ягідних. Але любителі кулінарних експериментів, можуть спробувати скомбінувати їх з помідорами та печерицями. Цукрова пудра додасть також витонченого смаку при варінні варення і джему на зиму.
Для максимально зручного використання її класифікують на такі види, залежно від помелу:
• велика - використовується при комплектації одноразових стиків для кави та чаю;
• середня - для виробництва мармеладу, як посипання;
• дрібна – найпопулярніший варіант, який відрізняється широким спектром застосування.
Для того щоб десерти були справді досконалого смаку, цукрова пудра для випічки може бути:
• нетаючої;
• ванільною;
• рафінадний.
Нетаюча — найкраще рішення для приготування смачних десертів, оскільки не тане та не тече на жирній, вологій, теплій та холодній поверхнях страви. Термостабільна дозволить перейти до декору, навіть якщо десерт повністю не охолонув. Це зручно, якщо немає часу чекати на його охолодження, або страва подається гарячою.
Рафінад - цукор у вигляді шматків, кристалів та подрібнених кристалів, призначений для кондитерки.
З пудрою не лише легко готувати. Цей важливий компонент для приготування не вимагає складних умов для зберігання. Її можна безпечно використовувати протягом двох років у щільно закритій тарі. Найкраще, якщо вона буде герметична, оскільки важливо уникнути попадання на неї вологи. У такому разі пудра не буде розсипчастою, а збереться грудками.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах