Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Кунжутне борошно не має глютена, але при цьому воно багате на рослинний білок, і часто є в меню вегетаріанців і веганів, і тих, хто віддає перевагу корисному харчуванню. Для її виготовлення подрібнюють сезам або просто використовують макуху, яка залишається після виробництва олії.
Кунжутне борошно було популярне ще у Вавилоні. Вважається, що її назва з'явилася саме завдяки вавилонцям. Єгиптяни також активно використовували це борошно у своєму раціоні, використовуючи для подрібнення зерна спеціальні кам'яні зернотерки.
Кунжутне борошно користується великою популярністю за рахунок високої харчової цінності. А також якщо захочеться, щоб страва набула дещо вираженого смаку кунжуту, то варто купити борошно з темних зерен.
В результаті такого складу борошно з насіння кунжуту:
• відповідає за синтез гемоглобіну;
• підвищує сексуальне бажання;
• сприяє виробленню інсуліну.
Такий збалансований склад також:
• має протиатеросклеротичну дію;
• покращує склад шкіри;
• знижує ймовірність появи діабету.
Цікаво, що кунжутне борошно благотворно впливає на гормональне тло. Але не варто її їсти тим, хто страждає від варикозного розширення вен та тромбозу.
Найчастіше в кулінарії вона використовується для панірування. В результаті страва набуде гарного кольору і легко вловимого аромату горіха. Застосовується і кондитерських виробах. Смачними та пишними на її основі виходять млинці та оладки. Оптимально, якщо ця рецептура передбачає невелику кількість пшеничного борошна. На професійній кухні цей вид борошна часто використовують, щоб супи загуснули, а соуси придбали необхідну консистенцію.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах