Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Кунжутне борошно

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Борошно кунжутне, 0.5 кг
Борошно кунжутне, 0.5 кг
Арт: 208016
Немає в наявності
Борошно кунжутне - незвичайний інгредієнт для випічки. Його отримують шляхом перемелювання макухи - ...
35.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно кунжутне, 1 кг
Борошно кунжутне, 1 кг
Арт: 208017
Немає в наявності
Борошно кунжутне зберігає максимум корисних складових самої сировини. Так само, як і зерна кунжуту, ...
62.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Кунжутне борошно

Кунжутне борошно: чому має бути в раціоні?

Кунжутне борошно не має глютена, але при цьому воно багате на рослинний білок, і часто є в меню вегетаріанців і веганів, і тих, хто віддає перевагу корисному харчуванню. Для її виготовлення подрібнюють сезам або просто використовують макуху, яка залишається після виробництва олії.

Історія появи та особливості застосування

Кунжутне борошно було популярне ще у Вавилоні. Вважається, що її назва з'явилася саме завдяки вавилонцям. Єгиптяни також активно використовували це борошно у своєму раціоні, використовуючи для подрібнення зерна спеціальні кам'яні зернотерки.

Кунжутне борошно користується великою популярністю за рахунок високої харчової цінності. А також якщо захочеться, щоб страва набула дещо вираженого смаку кунжуту, то варто купити борошно з темних зерен.

В результаті такого складу борошно з насіння кунжуту:

• відповідає за синтез гемоглобіну;

• підвищує сексуальне бажання;

• сприяє виробленню інсуліну.

Такий збалансований склад також:

• має протиатеросклеротичну дію;

• покращує склад шкіри;

• знижує ймовірність появи діабету.

Цікаво, що кунжутне борошно благотворно впливає на гормональне тло. Але не варто її їсти тим, хто страждає від варикозного розширення вен та тромбозу.

Найчастіше в кулінарії вона використовується для панірування. В результаті страва набуде гарного кольору і легко вловимого аромату горіха. Застосовується і кондитерських виробах. Смачними та пишними на її основі виходять млинці та оладки. Оптимально, якщо ця рецептура передбачає невелику кількість пшеничного борошна. На професійній кухні цей вид борошна часто використовують, щоб супи загуснули, а соуси придбали необхідну консистенцію.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах