Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Дріжджі

Дріжджі

Для приготування солодкої випічки і хлібних виробів в тісто додають пекарські дріжджі. Вони являють собою одноклітинні організми, які харчуються вуглеводами. Вони виділяють вуглекислий газ, завдяки якому тісто розпушується і піднімається. У процесі випічки зберігається така структура кондитерського виробу, а що виділяється дріжджами етиловий спирт випаровується.

Пресовані пекарські дріжджі

Використовувати ці дріжджі краще для хліба, батона, здобних булочок. Вони підходять для замісу тіста з пшеничного або пшенично-житнього борошна. Для інших видів кондитери використовують сухі дріжджі.

Пресовані дріжджі - грибні мікроорганізми, які пройшли зневоднення. Вони відрізняються сірим кольором з жовтим відтінком і щільною консистенцією. При розломі вони кришаться. На якість дріжджів впливає їх свіжість і умови зберігання. Якщо вони довго зберігалися в поганих умовах на складі, то тісто вийде твердим.

Хлібопекарські дріжджі необхідно зберігати так, як вказано на упаковці. Якщо вони лежали в морозильній камері, то перед використанням їх потрібно потримати в холодильнику.

Ці дріжджі недорогі і прості в готуванні. Для початку їх рубають на дрібні шматочки і розчиняють в теплій воді, розмішуючи до однорідності. Після цього змішують з іншими інгредієнтами для тесту.

Сухі дріжджі

Для випічки та кулінарії купують також сухі дріжджі. Вони мають вигляд невеликих гранул сірого кольору і мають специфічний запах. Використовуються для дріжджового тіста, щоб отримати повітряні та здобні кондитерські вироби. Зберігаються вони довше, ніж хмільні і пресовані дріжджі, - до 2 років. Тримати їх варто в прохолодному і сухому місці. Дуже добре підходять для застосування на домашній кухні.

Сухі дріжджі бувають двох видів:

• Активні - це гранули з оболонкою з відмерлих дріжджових клітин, що утворилися в процесі їх висушування. У їх складі є глютатион - речовина, що дозволяє зменшити клейкість борошна. Перед цим їх потрібно розмочити у воді згідно з інструкцією, вказаною на упаковці.

• Швидкорозчинні інстантні - мають вигляд маленьких гранул, виготовлених спеціальним способом сушіння. Вони не потребують попереднього розмочування. Розчиняються швидко, тому відразу додаються в тісто. Це найкраще рішення для домашньої випічки.

В інтернет-магазині Пекар-Кондитер ви зможете купити відповідні ГОСТу дріжджі хлібопекарські. Всі товари якісні і натуральні, зберігаються в належних умовах на складі. Доставка проводиться в будь-яке місто України.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах