Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Ті, хто з увагою ставиться до свого здоров'я, постійно зацікавлені в тому, щоб у його раціоні було якнайбільше продуктів, які не містять глютена. До таких відноситься нутове борошно. Вона не тільки не містить глютена, але й відрізняється незвичайним смаком, а отже, дозволить суттєво вдосконалити навіть звичні страви та експериментувати з новими.
Якщо говорити про регіон, де мука з нуту користується найбільшою популярністю, то це однозначно Близький Схід. Але й у нас набирає популярності серед тих, хто стурбований станом свого здоров'я.
Вперше нут почали культивувати у країнах Близького Сходу. Стрімко слава про нього перейшла до Стародавнього Риму та Греції.
Нутове борошно активно застосовується і в кулінарії. І щоб задовольнити потреби кожного споживача, класифікується на такі види:
• звичайну;
• обсмажену;
• із вареного нуту.
Боби просто перемелюються, доки не набудуть стану борошна. Таке борошно немає цукру, але відрізняється яскраво-вираженим смаком гороху.
Обсмажена, припускає, що нут прожарюється в духовці. Після перемелювання, продукт, що вийшов, набуває горіхового смаку і запаху, тому відмінно підходить для випічки. Виробництво з вареного нуту – найбільш тривалий та трудомісткий процес.
Борошно з нуту має такі переваги для організму:
• благотворно впливає стан кишечника;
• підвищує рівень заліза;
• є профілактичним засобом проти розвитку атеросклерозу;
• знижує рівень холестерину, а також цукор у крові;
• покращує стан волосся та шкіри.
Якщо хочете приготувати на її основі смачність, варто звернути увагу на рецепти коржів, млинців, оладок та пирогів.
Активно вона застосовується для приготування других страв з м'яса, а також ковбаси.
Рекомендується цей продукт додавати в раціон людей, які дотримуються дієти, але краще це робити в першу половину дня.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах