Знижка 10% при замовленні від 1200 грн!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Нутове борошно

У даній категорії немає товарів.

Нутове борошно

Нутове борошно: у чому переваги цього безглютенового продукту?

Ті, хто з увагою ставиться до свого здоров'я, постійно зацікавлені в тому, щоб у його раціоні було якнайбільше продуктів, які не містять глютена. До таких відноситься нутове борошно. Вона не тільки не містить глютена, але й відрізняється незвичайним смаком, а отже, дозволить суттєво вдосконалити навіть звичні страви та експериментувати з новими.

Основні види та їх переваги

Якщо говорити про регіон, де мука з нуту користується найбільшою популярністю, то це однозначно Близький Схід. Але й у нас набирає популярності серед тих, хто стурбований станом свого здоров'я.

Вперше нут почали культивувати у країнах Близького Сходу. Стрімко слава про нього перейшла до Стародавнього Риму та Греції.

Нутове борошно активно застосовується і в кулінарії. І щоб задовольнити потреби кожного споживача, класифікується на такі види:

• звичайну;

• обсмажену;

• із вареного нуту.

Боби просто перемелюються, доки не набудуть стану борошна. Таке борошно немає цукру, але відрізняється яскраво-вираженим смаком гороху.

Обсмажена, припускає, що нут прожарюється в духовці. Після перемелювання, продукт, що вийшов, набуває горіхового смаку і запаху, тому відмінно підходить для випічки. Виробництво з вареного нуту – найбільш тривалий та трудомісткий процес.

Борошно з нуту має такі переваги для організму:

• благотворно впливає стан кишечника;

• підвищує рівень заліза;

• є профілактичним засобом проти розвитку атеросклерозу;

• знижує рівень холестерину, а також цукор у крові;

• покращує стан волосся та шкіри.

Якщо хочете приготувати на її основі смачність, варто звернути увагу на рецепти коржів, млинців, оладок та пирогів.

Активно вона застосовується для приготування других страв з м'яса, а також ковбаси.

Рекомендується цей продукт додавати в раціон людей, які дотримуються дієти, але краще це робити в першу половину дня.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах