Кошик
Ваш кошик порожній!
Кулінарія - це справжнє мистецтво. І щоб приготувати шедевр, який ні у кого не створить сумнівів в його автентичності, необхідно мати під рукою не тільки хороший рецепт і володіти певними вміннями, а й допоміжні інструменти. І один з таких - фломбер.
Фломбер часто ще називають кулінарної пальником, тому що користується великим попитом на у професійних кухарів. Тоді як в побуті часто його не зустрінеш, оскільки його застосування вимагає наявності певних навичок. І в цілому фломбер використовується для приготування страв підвищеної складності.
Кулінарна пальник активно експлуатується не тільки під час готування, а й в залі при їх подачі. Необхідна, щоб удосконалити процес приготування навіть найскладніших страв. І в той же час вразити гостей вишуканою подачею. Тільки уявіть це феєричне шоу: офіціант вивозить блюдо і перед гостями, влаштувавши справжнє вогняне уявлення, доводить його до готовності.
Кухонна пальник необхідна для:
• карамелизации різних десертів;
• утворення хрусткої скоринки на стейках;
• видалення з курячих тушок залишків пір'я.
Перевага флобера, порівняно зі звичайною плитою, в тому, що напрямок вогню можна визначати самостійно. Але важливо вміти правильно ним користуватися, оскільки при неправильному напрямі вогню залишиться неприємний смак палива. Якщо бачите полум'я жовтого кольору, то це підтверджує те, що не все йде як треба.
Фломбер активно використовують для приготування крем-брюле, меренги і овочів.
Після обробки крем-брюле Флобером виходить ніжна маса з красивою засмаженої скоринкою. Для цього його перед тепловою обробкою посипають цукром. Такий десерт точно буде користуватися попитом в меню, і приємно порадує клієнтів.
Щоб приготувати меренгу, спочатку потрібно стейк обпалити фломбером, поки не вийде золотава скоринка. Попередньо необхідно розігріти духовку, і після обробки пальником, відправити стейк доходити до готовності.
Такий спосіб приготування точно сподобається тим, хто вважає за краще використовувати трави замість приправи. Якщо додати трави і підпалити їх, то вони просочують своїм запахом блюдо, яке готується.
Фломбер дозволить досягти красиву скориночку і на рибі, а овочам надає легкий димний аромат. У духовці досягти цього ефекту дуже складно, адже вона часто пересушує.
Кулінарний фломбер для кухні дуже схожий на пістолет, оскільки його конструкція передбачає зручну ручку і горизонтальну насадку. Для того щоб працювати з ним, потрібно натиснути на кнопку, почекати поки не виникне іскра, яка підпалить потік газу. Фломбер не важкий, тому його можна експлуатувати протягом тривалого часу. Важливо також в процесі дотримуватися правил безпечного використання: готувати тільки в посуді, яка не піддається негативному впливу високих температур, як можна далі від тканин та інше.
Кулінарна газовий пальник володіє такими позитивними властивостями:
• досить міцним корпусом;
• малою витратою палива;
• легкістю заправки.
У поспіху пристрій може впасти, тому важливо вибирати матеріали, які не піддаються механічних деформацій. Найкраще рішення - нержавіюча сталь. Для кожної кухні також важливо, щоб витрати по експлуатації не були високими. А також не довелося витрачати багато часу, щоб навчити персонал користуватися ним. Тому, чим простіше конструкція, тим краще.
Для того щоб скористатися перевагами фломбера, зверніть увагу на якість. Купити фломбер, який дозволить якісніше проводити нагрів, і попередню термообробку, пропонується на сайті Пекар - Кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах