Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
В енциклопедії здорової та корисної їжі фісташкова паста займає почесне місце. Просте за складом страва має численні корисні речовини і позитивно впливає на організм. Для приготування урбечу використовують добірні фісташки. Їх перемелюють у кремоподібну масу зеленого кольору, при цьому зберігається аромат і смак горіхів.
Паста із фісташок практично не має протипоказань. Тільки при схильності до алергічних реакцій необхідно споживати препарат з обережністю. Головна поживна цінність пасти - високий вміст вітамінів та мінералів. Серед них:
- бета-каротин та вітамін А;
- Майже всі вітаміни групи В, а також Е, С;
- натрій, калій, залізо та інше.
Завдяки такому складу при регулярному вживанні паста допомагає знизити рівень холестерину та зменшити кількість бляшок холестерину. Як результат серцево-судинна система працює злагоджено та без збоїв.
Високий вміст антиоксидантних речовин уповільнює процеси старіння в організмі в цілому та в клітинах зокрема.
Паста відноситься до висококалорійних продуктів, проте її рекомендують включати до дієт з дефіцитом калорій для поповнення дефіциту корисних речовин.
Паста з фісташками виготовляється практично без добавок. У деяких рецептах приготування зустрічається несуттєве додавання мигдального борошна.
У кондитерській справі фісташкова паста часто входить до складу кремів, тіста та іншого. Готове блюдо зберігає ніжний та ледь помітний аромат горіха.
Замовити горіхову пасту разом із іншими інгредієнтами та аксесуарами досить просто на сайті пекар-кондитер.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах