Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Виноградне борошно

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Борошно з насіння винограду, 0.5 кг
Борошно з насіння винограду, 0.5 кг
Арт: 208005
Немає в наявності
Після віджимання олії з виноградних кісточок залишається не менш корисна макуха. З неї і виробляють ...
33.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Борошно з насіння винограду, 1 кг
Борошно з насіння винограду, 1 кг
Арт: 208006
Немає в наявності
Регулярно додаючи до випічки виноградне борошно можна збагатити свій раціон фосфоліпідами та вітамін...
51.00 грн/шт
Немає в наявності
Швидкий перегляд

Виноградне борошно

Виноградне борошно: Чому варто додати до свого раціону?

Виноградне борошно - це порошок, який виходить в результаті подрібнення макухи виноградних кісточок, її у свою чергу виробляють як побічний продукт після виготовлення олії. Виноградне борошно застосовується не тільки в кулінарії, але й для виробництва лікувальної, доглядаючої та декоративної косметики, засобів народної та ортодоксальної медицини, фармацевтики та виробів кондитерської промисловості.

Особливості

Борошно з виноградних кісточок відрізняється таким вмістом:

• вітамінів А, С, Е та особливо вітамінами групи В, а також їх похідних;

• великої кількості поліненасичених жирних кислот;

• різноманітних мікроелементів у доступній формі.

Завдяки такому цінному складу борошно виноградної кісточки має тонізуючий ефект. Також активує захисні функції організму, його регенеративні можливості. При постійному вживанні відзначається швидше відновлення нервових клітин.

Зазначається, що ті люди, які додають виноградне борошно у свій раціон практично не схильні:

• варикозне розширення вен;

• тромбофлебіт;

• атеросклерозу;

• глаукома;

• діабет.

У кулінарії виноградне борошно активно застосовується для приготування хліба. Найчастіше таку муку змішують із пшеничною. З виноградного борошна дуже смачний темний хліб (найчастіше використовується суміш у рівних частинах з пшеничним борошном), який найчастіше називають сірим.

Перевага такого хліба в тому, що він менш калорійний порівняно з іншими видами. При регулярному вживанні відзначається продовження молодості, опір старості, зниження холестерину. Відзначається також прихильне впливом геть зір.

Виноградне борошно застосовується для створення глазурі та інших кондитерських виробів. Деякі люди вважають за краще додавати її в кефір та мюслі.

Придбати виноградне борошно для випічки та приготування кондитерських виробів можна на сайті Пекар-Кондитер.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах