Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Пшоняне борошно

У даній категорії немає товарів.

Пшоняне борошно

Чому варто скуштувати пшоняне борошно прямо зараз?

Пшоняне борошно вважається цінним продуктом, оскільки не містить глютен. Вона активно використовується для приготування різноманітних національних страв. Особливо популярна в рецептах хліба, оладок, пирогів, коржів та інше. Оскільки в її складі низький показник клейковини, то для випікання варто використовувати суміші з іншим видом, оскільки інакше не вдасться замісити тісто.

Як виникла і в чому переваги?

Батьківщиною пшона вважається Африка та Азія. Досі в Індії на основі цього борошна готують різноманітні коржики. Додавання цього борошна до кондитерських виробів сприяє придбанню ними легкого та приємного горіхового смаку та приємної пухкої текстури. Страви, виготовлені на її основі, неймовірно корисні. Не так просто знайти таке борошно на полицях магазину, але його додавання до раціону стане відмінним рішенням для підтримки здоров'я.

Пшоно в кулінарії використовується з давніх часів. У той період ця рослина користувалася великою популярністю, оскільки не реагувала на постійну дію сонячних променів та високі температури, а отже, могла легко переносити тривалі посухи. Завдяки таким позитивним властивостям ця рослина набула популярності по всьому світу, особливо в пустельних регіонах.

Цей злак був дуже популярним серед римлян, і навіть у період Середньовіччя мав попит, оскільки тоді пшениця не завжди давала хороший урожай.

Борошно з пшона в кулінарії активно використовується у суміші з іншими видами. Але може бути основним компонентом при випіканні печива, крепів або прісних коржів у домашніх умовах. У промисловості цей вид муки не використовується.

Цей вид має такі корисні компоненти:

• магнієм, що регулює артеріальний тиск, а також є відмінним профілактичним засобом розвитку інсульту;

• калієм, який чудово підтримує низький кров'яний тиск;

• клітковиною, яка виводить із організму холестерин.

Такий вид борошна набагато корисніший за пшеничний. Щоб перевірити це, просто додайте її до свого раціону, і відчуйте це на собі.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах