Все частіше на полицях наших магазинів можна зустріти цукор тростинний нерафінований, який став спра...
185.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Приготування:
1. В одній ємності збити масло та тростинний цукор, потім додати яйця, мед, соду і молоко, ретельно перемішати. Компоненти краще заздалегідь дістати з холодильника, щоб до моменту змішування вони нагрілися до кімнатної температури.
2. Решта сухих компонентів - борошно, сіль, мелені спеції, розпушувач - з'єднати та поступово, двома-трьома порціями, додати до масляної суміші. До тіста всипати жменьку в'яленої журавлини.
3. Глибоку форму для кексу змастити вершковим маслом та злегка припорошити борошном. Вилити напівфабрикат і випікати 30-40 хвилин в духовці при 180 градусах Цельсія.
4. Для декорування кексу можна скористатися мигдальними пластівцями, цукровою пудрою і ягодами, або ж прикрасити поверхню виробу цукровою глазур'ю.