Знижка 10% при замовленнi вiд 1200 грн
Пн-пт: з 8:00 до 18:00;
Сб, Нд - вихідний
  • Харків, пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 17.00 Нд: вихiдний . Перерва нема Неділя вихiдний
  • Харьков, ЗАЧИНЕНО Магазин на Сумському ринку (вул. Культури 8, місце 45) Пн-нд: з 9:00 до 19:30
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Желатин

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Желатин листовий, 50 г
Желатин листовий, 50 г
Арт: 53008
В наявності
Листовий желатин являє собою тонкі прямокутні пластини вагою 5 грам кожна. Харчова добавка підійде я...
70.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Желатин швидкорозчинний Deko, 25 г
Желатин швидкорозчинний Deko, 25 г
Арт: 53005
В наявності
Желатин швидкорозчинний «Dekо» 25 г випускається для приготування десертів і різних желе, заливних б...
18.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Желатин, Німеччина
Желатин, Німеччина
Арт: 370002
Товар закінчується
  • Харків, Московський проспект - 8.38кг
Одним з найпопулярніших і звичних загусників на домашній кухні можна сміливо назвати желатин. Цей ко...
570.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Желатин, Польща
Желатин, Польща
Арт: 370001
В наявності
Желатин є одним з найбільш затребуваних і простих у використанні загусників. Застосовується для дода...
550.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Желатин

Чому желатин обов'язково винен у кожної господині?

Желатин активно використовують для приготування кулінарних страв. Тістечка та креми для тортів обов'язково у складі мають желатин. До того ж, якщо приймати його дозовано, то можна суттєво покращити стан шкіри, нігтів та волосся. Також рекомендується для суглобів і при переломах кісток.

Що таке желатин?

Харчовий желатин класифікують на такі види:

• яловичий;

• рослинний;

• синтетичний;

• рибний;

• бичачий;

• свинячий.

М'ясні види рекомендується для приготування холодця. Тоді як для десертів варто обрати варіант без різкого смаку.

Застосовується для виготовлення:

• зефіру;

• варення;

• джему;

• крему;

• мармеладу.

Продається на ринку в різних формах:

• листовий;

• порошковий;

• платівки;

• гранульований.

Листовий і гранульований практично не відрізняються, тому кондитери активно використовують обидва ці види. Примітно, що західні кулінари віддають перевагу листовому, оскільки набагато простіше підібрати відповідне дозування. До того ж багато хто зазначає, що він розчиняється рівномірніше. Порошки та гранули також користуються популярністю.

Щоб використовувати кондитерські вироби було дійсно ефективно, важливо правильно його розмістити.

Для розчину желатину необхідно, щоб температура води не перевищувала 60 градусів. Якщо температура занадто висока, то продукт втрачає свої властивості, що желюють.

Якщо використовуєте гранули та листи, то вони повинні бути добре промиті, гранули та листи. Також необхідно стежити, щоб він не почав кипіти.

У процесі приготування суміш необхідно постійно перемішувати. Робити це треба, доки не отримаєте прозорий сироп.

Якщо хочете поверхню торта прикрасити різнокольоровим желе, потрібно розчинити желатин в невеликій кількості цукрового сиропу, соку, компоту або фруктового пюре. Після цього, до нього додають ретельно промиті фрукти так, щоб покрити шар.

Швидше застигає за низьких температур. Тому рекомендується спочатку дати суміші схопитися, а потім перекласти кондитерський виріб у холодильник.

Крім значних позитивних властивостей для випікання, натуральний желатин також відрізняється позитивним впливом на організм, а саме зміцнює кістки та суглоби. Китайці активно застосовують цей компонент у медицині. Однозначно він рекомендується для профілактики артрозу.

Тому желатин – це не лише чудовий засіб для кулінарії, але й корисний компонент для загального стану організму.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах