Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Желатин активно використовують для приготування кулінарних страв. Тістечка та креми для тортів обов'язково у складі мають желатин. До того ж, якщо приймати його дозовано, то можна суттєво покращити стан шкіри, нігтів та волосся. Також рекомендується для суглобів і при переломах кісток.
Харчовий желатин класифікують на такі види:
• яловичий;
• рослинний;
• синтетичний;
• рибний;
• бичачий;
• свинячий.
М'ясні види рекомендується для приготування холодця. Тоді як для десертів варто обрати варіант без різкого смаку.
Застосовується для виготовлення:
• зефіру;
• варення;
• джему;
• крему;
• мармеладу.
Продається на ринку в різних формах:
• листовий;
• порошковий;
• платівки;
• гранульований.
Листовий і гранульований практично не відрізняються, тому кондитери активно використовують обидва ці види. Примітно, що західні кулінари віддають перевагу листовому, оскільки набагато простіше підібрати відповідне дозування. До того ж багато хто зазначає, що він розчиняється рівномірніше. Порошки та гранули також користуються популярністю.
Щоб використовувати кондитерські вироби було дійсно ефективно, важливо правильно його розмістити.
Для розчину желатину необхідно, щоб температура води не перевищувала 60 градусів. Якщо температура занадто висока, то продукт втрачає свої властивості, що желюють.
Якщо використовуєте гранули та листи, то вони повинні бути добре промиті, гранули та листи. Також необхідно стежити, щоб він не почав кипіти.
У процесі приготування суміш необхідно постійно перемішувати. Робити це треба, доки не отримаєте прозорий сироп.
Якщо хочете поверхню торта прикрасити різнокольоровим желе, потрібно розчинити желатин в невеликій кількості цукрового сиропу, соку, компоту або фруктового пюре. Після цього, до нього додають ретельно промиті фрукти так, щоб покрити шар.
Швидше застигає за низьких температур. Тому рекомендується спочатку дати суміші схопитися, а потім перекласти кондитерський виріб у холодильник.
Крім значних позитивних властивостей для випікання, натуральний желатин також відрізняється позитивним впливом на організм, а саме зміцнює кістки та суглоби. Китайці активно застосовують цей компонент у медицині. Однозначно він рекомендується для профілактики артрозу.
Тому желатин – це не лише чудовий засіб для кулінарії, але й корисний компонент для загального стану організму.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах