Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Бордюрна стрічка для торта - смуга жароміцної плівки або паперу, що використовується при виробництві тортів і шоколадного декору. У продажу зустрічається прозора і кольорова стрічка, з малюнками і без, в рулонах різної ширини і щільності. В асортименті представлена Бордюрна стрічка з паперу та пластику.
Паперова застосовується при виготовленні кексів, пасок, а також для прикраси готових тортів. По суті, це папір для випічки з більш високими декоративними властивостями. Вона може бути однотонною або з малюнком, але більш щільна, ніж звичний пергамент, менш схильна до деформацій при контакті з вологою середовищем (тісто, крем). Також можна зустріти на полицях магазинів екземпляри з фігурною вирубкою по краю - такими смужками обертаються цілі вироби та окремі шматочки. Це хороший і недорогий варіант бордюрної стрічки, що відповідає за:
• запобігання зрізу від висихання, обветривания, окислення;
• захист під час транспортування;
• гігієнічність і зручність вживання - шматочок можна взяти в руки, не боячись забруднитися в кремі.
Ацетатна стрічка і плівка виробляється з щільного жароміцного пластика. Це більш професійне рішення при виборі борту для десертів. Чудово підходить для:
• випікання коржів: відпадає необхідність змащувати стінки форми маслом або робити французьку сорочку; на відміну від пергаменту, при видаленні плівка не відриває шматочки бісквіта;
• виготовлення муссових тортів: легко можна вийняти застигле виріб не тільки із силіконової форми, а після видалення стрічки краю залишаться рівними;
• виробництва шоколадного декору: темперований шоколад наноситься на лист шаром 1-2 мм, вирівнюється шпателем, далі вирубкою вирізається необхідна форма. Після того, як шоколад затвердіє, плівка видаляється, поверхня шоколадної фігурки залишається гладенькою;
• ще один ідея для декору: нанести велику краплю шоколаду на плівку і змастити її ложкою або шпателем - так роблять рвані пір'я, які можна зробити динамічніше, якщо для застигання шоколаду зафіксувати плівку в зігнутому стані. Також гнучкість плівки використовується і при виробництві шоколадних кілець, що надягають поверх готового торта або тістечка;
• оформлення кришечок корпусних цукерок: після заповнення осередків накрийте форму гітарним листом і видаліть надлишки шоколаду шпателем, вичавлюючи їх з-під пластика - таким чином ви отримаєте якісні вироби з ідеально гладеньким як у фабричних солодощів;
• нарощування висоти наявного металевого кільця, рамки або форми - для цього необхідно взяти стрічку необхідної ширини, вставити її кільце, яке використовувати як формотворний елемент;
• прекрасно підійде плівка для збірки торта: розміщуєте всередині застелене бордюром кільця коржі, прошарку з компоті, конфі, кремё, фруктів, ягід, крему, відправляєте зібраний десерт в холодильник для стабілізації. Пізніше жестом фокусника видаляєте стрічку і перед вами голий торт з ідеально рівними краями, залишається тільки прикрасити його відповідно до тематики заходу.
• маскування дрібних дефектів: неглибокі нерівності крему, потекшіе сік можна заховати під декоративною непрозорою стрічкою.
• виготовлення декоративних фігурок з айсінгом: візерунок наноситься на гітарний лист, який при необхідності можна зігнути, а після висихання безпечно видалити;
• розділення шматочків порційних тортів або тортів-асорті: шматочки не злипаються і не обвітрюється на зрізах;
• зручності та безпеки транспортування - можна не боятися, що крем змаститься про коробку.
Ацетатна Бордюрна стрічка може бути:
• безбарвної прозорої;
• однотонної непрозорою;
• з нанесеним малюнком.
Плівка з малюнком допоможе полегшити декорування виробу відповідно до заданої тематикою. А якщо вибрати мереживний принт, то можна заощадити час і сили на прикрасі боків айсінгом - загальне відчуття легкості і вишуканості ліній збережеться.
Проводиться ацетатна плівка різної товщини, яку необхідно вибирати в залежності від цілей: Так, 40 мкм прекрасно підійде для обмотки і декорування готового торта, його порційних шматочків, збірки в кільці. Для випікання коржів і при виготовленні муссових тортів краще зупинити вибір на стрічці товщиною 90-150 мкм. А для роботи з шоколадом і айсінгом, формування декоративних елементів і при виробництві цукерок віддайте перевагу самим товстим листам 150-200 мкм.
Бордюрна стрічка істотно полегшує працю кондитера і підвищує рівень його виробів. Її використовують як в цехах, так і в невеликих пекарнях, а й багато любителів, які займаються виготовленням десертів для себе, оцінили переваги її використання. Ви можете купити бордюрную стрічку оптом і в роздріб в нашому магазині.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах