Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Пектин

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Загущувач для сметани, 12 г
Загущувач для сметани, 12 г
Арт: 126002
В наявності
Загущувач для сметани від української торгової марки «Ямуна» підійде не тільки для приготування крем...
6.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Загущувач Оптімфікс
Загущувач Оптімфікс
Арт: 778001
В наявності
Висока якість інгредієнта і його широка сфера застосування роблять загущувач «Оптімфікс» незамінним ...
180.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Пектин NH ILBAKERY фасований 25 г
Пектин NH ILBAKERY фасований 25 г
Арт: 879002
В наявності
Пектин NH від ILBAKERY - це гелеобразуючий агент і загущувач, який застосовують для приготування жел...
105.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Пектин цитрусовий
Пектин цитрусовий
Арт: 90002
В наявності
Цитрусовий пектин широко застосовується в харчовій промисловості, а також давно полюбився кулінарам....
950.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Пектин яблучний
Пектин яблучний
Арт: 90001
В наявності
Пектин яблучний має широку сферу застосування в харчовій галузі. Без цієї добавки не обійтися при ви...
1150.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд

Пектин

Що таке пектин та в чому його корисність?

Пектин - розчинна харчова клітковина, яка є практично в будь-якій рослині. Найбільший відсоток його є у шкірці та корі фруктів та овочів, але також може бути і в м'якоті.

Основні різновиди

Пектин відрізняється слизовим смаком, аромату не має. Продається у вигляді порошку або рідини. І колір його варіюється від світло-кремового до коричневого. З'явився недавно, всього 200 років тому, завдяки роботі французького хіміка Анрі Браконно. Активно використовується в кулінарії, для випікання та виготовлення кондитерських виробів.

Пектин - відмінний загусник для варення та джему, який класифікують на:

• яблучний - фруктовий варіант, який проходить мінімальну термічну обробку, тому відрізняється вираженими властивостями гелеутворення;

• модифікований цитрусовий пектин ретельно обробляється, але при цьому відрізняється кращою переносимістю організмом.

Вживання пектину відрізняється такими позитивними впливами на організм:

• зменшує рівень холестерину в організмі;

• активно застосовується для схуднення;

• регулює артеріальний тиск;

• зменшує цукор у крові;

• сприяє здоров'ю кишківника;

• виводить важкі метали.

Використовується для виготовлення:

• мармеладу;

• пастили;

• зефіру

• джему та конфітюру;

• напоїв, виготовлених на основі соку;

• молочних продуктів;

• БАДів.

Також він стане чудовим рішенням для торта, щоб його прикрасити.

Використання пектину передбачає виконання таких дій:

• зробити пюре із фруктів або варення,

• додати суміш з пектину та цукру;

• додати лимонний сік або лимонну кислоту, щоб запустити процес желефікації.

Натуральний пектин точно знадобиться господаркам, які хочуть зменшити час перебування на кухні, але при цьому радувати себе та близьких смачними стравами.

Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах