Кошик
Ваш кошик порожній!
Фільтр
Ціна
Пектин - розчинна харчова клітковина, яка є практично в будь-якій рослині. Найбільший відсоток його є у шкірці та корі фруктів та овочів, але також може бути і в м'якоті.
Пектин відрізняється слизовим смаком, аромату не має. Продається у вигляді порошку або рідини. І колір його варіюється від світло-кремового до коричневого. З'явився недавно, всього 200 років тому, завдяки роботі французького хіміка Анрі Браконно. Активно використовується в кулінарії, для випікання та виготовлення кондитерських виробів.
Пектин - відмінний загусник для варення та джему, який класифікують на:
• яблучний - фруктовий варіант, який проходить мінімальну термічну обробку, тому відрізняється вираженими властивостями гелеутворення;
• модифікований цитрусовий пектин ретельно обробляється, але при цьому відрізняється кращою переносимістю організмом.
Вживання пектину відрізняється такими позитивними впливами на організм:
• зменшує рівень холестерину в організмі;
• активно застосовується для схуднення;
• регулює артеріальний тиск;
• зменшує цукор у крові;
• сприяє здоров'ю кишківника;
• виводить важкі метали.
Використовується для виготовлення:
• мармеладу;
• пастили;
• зефіру
• джему та конфітюру;
• напоїв, виготовлених на основі соку;
• молочних продуктів;
• БАДів.
Також він стане чудовим рішенням для торта, щоб його прикрасити.
Використання пектину передбачає виконання таких дій:
• зробити пюре із фруктів або варення,
• додати суміш з пектину та цукру;
• додати лимонний сік або лимонну кислоту, щоб запустити процес желефікації.
Натуральний пектин точно знадобиться господаркам, які хочуть зменшити час перебування на кухні, але при цьому радувати себе та близьких смачними стравами.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах