Кошик
Ваш кошик порожній!
У даній категорії немає товарів.
Кольорове борошно дозволить створити не лише смачні страви, а й естетичні. Знаючи як з неї готувати, зможете справді здивувати оригінальною подачею. А також зацікавити дитину кулінарією, оскільки працювати з кольоровим борошном набагато цікавіше та цікавіше, ніж з
будь-якими іншими видами. До того ж, вимішування тіста розвиває дрібну моторику, а також дозволяє проявити творчий потенціал.
Різнобарвне борошно однозначно знадобиться в кулінарії, яка передбачає професійну подачу страв. Також рекомендується для дитячого раціону, особливо для тих малюків, які часто відмовляються їсти. Різноманітні кольори на тарілці однозначно викликають у нього інтерес.
Щоб удосконалити зовнішній вигляд випічки, приготованої з її застосуванням, та зробити страву ще кориснішою, рекомендується додати:
• рослинна олія, щоб колір розкрився повністю;
• молочні та рослинні жири;
• воду та молоко, щоб отримати соковиті та рівномірні кольори.
Важливо робити випічку на її основі чітко дотримуючись часу приготування. Оскільки якщо страва пригорить, то колір борошна стане набагато темнішим. І випічка вже виглядатиме не так презентабельно.
Щоб улюблені страви естетично залучали, пропонується мука таких видів:
• чорна, що виробляється за рахунок рослинного вугілля, яке додатково ще й очистить кишечник;
• малинова, що має червоний барвник, за рахунок якого виходить насичений колір без завдання шкоди організму;
• блакитна, що виробляється на основі водорості Спіруліни, і є чудовим джерелом білка;
• зелена – хлорофіл, який нормалізує гемоглобін;
• жовта – з екстрактом насіння дерева Аннато та вітаміном Е.
Така різноманітність для випічки дає широке поле для прояву фантазії.
Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик
Дякую! Ваша заявка прийнята
Пекар-Кондитер став ближче
Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах