Знижка 10% при замовленні від 1500 грн!
Давайте українською?
Давайте!
Пн-сб: з 9:00 до 18:00;
Нд - вихідний
  • Інтернет магазин Пекар – Кондитер Пн-пт: з 9:00 до 18.00 Сб-нд: вихiдний . Перерва: нема
  • Харків пр-т Героїв Харкова 133 Пн-сб: з 9:00 до 18.00 Нд: вихiдний . Перерва: нема Неділя вихiдний
0 Кошик

Кошик

Ваш кошик порожній!

Крохмаль

Фільтр

Ціна

-
Фільтр
Сортувати:
Кількість товарів:
Швидкий перегляд
Купити в один клік Крохмаль кукурудзяний
Крохмаль кукурудзяний
Арт: 75003
В наявності
Кукурудзяний крохмаль ефективніше, ніж борошно, застосовується в якості згущувача для заправок, супі...
50.00 грн/кг
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Крохмаль кукурудзяний 30 кг
Крохмаль кукурудзяний 30 кг
Арт: 794060
В наявності
Крохмаль кукурудзяний відрізняється майже невловимим запахом та смаком. Продукти, до складу яких йог...
1250.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд
Швидкий перегляд
Купити в один клік Тапіоковий крохмаль 400 г Bot Nang
Тапіоковий крохмаль 400 г Bot Nang
Арт: 1273001
В наявності
Тапіоковий крохмаль - це подрібнений корінь рослини маніоки. Він є безглютеновим і використовується ...
145.00 грн/шт
В кошик
Швидкий перегляд

Крохмаль

Що таке крохмаль і для чого він потрібний?

Якщо заглянути на полиці хатніх господарок, то не завжди там можна знайти крохмаль. Цей компонент, як правило, гідно цінують ті, хто багато часу проводить біля духовки, займаючись випічкою. Коштує недорого, але значно помагає на кухні.

Особливості застосування у кулінарії

Крохмаль - білий, безсмачний і пилоподібний порошок, який візуально дуже схожий на муку. Але якщо взяти жменю крохмалю і стиснути його, виникає пострипування. Активно застосовується для випікання хліба та хлібобулочних виробів. Необхідний для застигання желе та киселів. Також використовується, щоб хлібопекарські вироби під час їхнього формування зберігали свою форму.

Крохмаль поділяють на спеціальні види:

• кукурудзяний;

• картопляний;

• тапіоковий (тапіок);

• пшеничний;

• рисовий;

• бобовий.

Вони виконують ту саму мету, але насичують організм різними корисними компонентами. Також можуть мати інший запах та післясмак.

Крохмаль у випічці відрізняється такими позитивними властивостями:

• наповнює тісто вуглеводами, що зброджуються;

• поглинає воду, що сприяє кращому замісу;

• не дає швидко черствіти продукту, у якому використовується.

Рисовий становить приблизно 90% сухої речовини шліфованого зерна. Необхідний для приготування соусів, сиропів та деяких десертів.

Картопляна користується найбільшою популярністю. Саме цей вид найпростіше знайти на полицях магазину. Пояснюється це тим, що картопля коштує недорого, і її вирощування давно вже налагоджено. А також його використовують для загущення супів та підливок, додають у крем. Найніжніший варіант – кукурудзяний.

Тапіоковий крохмаль виходить із бульб маніока. Застосовується як загусник у готових супах і соусах. Не так затребуваний, як інші види для домашнього використання. Але активно застосовується для промисловості, наприклад, м'ясних напівфабрикатів та інше.

Пшеничний крохмаль - це порошок з легким жовтуватим відтінком, який має високу енергетичну цінність, і відмінно активізує роботу ШКТ людини.

Рисовий крохмаль гіпоалергенний, легко засвоюється, має на організм загальнозміцнюючу дію. Рекомендується його вживання тим, хто має захворювання шлунково-кишкового тракту. А також добре виводить зайву рідину з організму, що однозначно оцінять ті, хто бореться з набряклістю.

Бобовий у кулінарії використовується не так часто, але відрізняється корисними властивостями, властивими їм.

Крохмаль переважно застосовується для приготування кондитерки. Але його почали додавати до м'яса, риби, овочів, котлет, сирників. Завдяки такому рішенню страви набувають приємного смаку, а також покриваються тонкою хрусткою скоринкою, при цьому соковитість продукту залишається на високому рівні.

Вирішивши спробувати крохмаль під час готування, не варто переживати, що переборщите. Цей компонент робить блюдо кориснішим, ситнішим і красивішим.

Вибір крохмалю багато в чому залежить від особистих переваг, а також суми, яку готові виділити на його покупку. Але оцінити переваги цього компонента при приготуванні однозначно варто.


Швидка реєстрація

У мене вже є аккаунт

Відновлення пароля

Купити в один клік

Можеш смачніше?

Запропонуй свій фірмовий рецепт!

Ми передзвонимо Вам максимально швидко

Реєстрація

У мене вже є аккаунт
Або

Зареєструватися через соц.сети

Ви можете зареєструватися за допомогою облікових записів соціальних мереж

Вхід в особистий кабінет

Забули пароль?
Або

Ввійти як користувач

Всі доступні товари з рецепта додані в кошик.
Щоб редагувати кількість і оформити замовлення перейдіть в кошик

Дякую! Ваша заявка прийнята

Подати заявку на опт

Отримай знижку -20% при реєстрації на перше замовлення

Зареєструватися

Отримай знижку -15%

Підпишись на нашу розсилку.

Пекар-Кондитер став ближче

Підпишіться на наші сторінки в соціальних мережах